Tokat Vakfı´ndan aşure etkinliği

Tokat Vakfı´ndan aşure etkinliği

Tokat Vakfı´ndan aşure etkinliği

Etkinlikte bir araya geldiler

 

 

Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi´nin her sene geleneksel olarak düzenlediği aşure etkinliğinde katılımcılar hep birlikte aşure kazanını karıştırdı.

 

 

ETKİNLİK YAPILDI

Tokat Vakfı  Kırıkkale Şubesi´nin her sene geleneksel olarak düzenlediği aşure etkinliğinde katılımcılar hep birlikte aşure kazanını karıştırdı. okat Vakfı  Kırıkkale Şubesi binasında aşure ayı sebebiyle düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu. Aşure ikramları öncesi katılımcılar tarafından Kur´an tilaveti yapıldı ve etkinliğe katılan  Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından dua okundu. Dua esnasında  Müftü Yıldırım, aşurenin birlik, beraberliği simgelediğini söyledi ve bunun bozulmaması dileğinde bulundu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Etkinlik sırasında açıklamalarda bulunan MKE  Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü ve  Tokat Vakfı  Kırıkkale Şubesi Başkanı Mehmet Ocakcıoğlu, bu etkinliği 15 senedir sürdürdüklerini ve devam ettirme gayretinde olacaklarını dile getirdi. Ocakcıoğlu, aşurenin insanları birleştiren güzel bir gelenek olduğunu ifade etti. üzenlenen etkinliğe ayrıca  Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, İl  Jandarma Komutanı Albay  İbrahim Ayhan Vural ve  AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen katıldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false