Trafik herkesi çileden çıkardı!

Trafik herkesi çileden çıkardı!

Trafik herkesi çileden çıkardı!

Hafta sonunu neden düşünmediniz?

 

Ana arterler perişan etti!

 

 

Kırıkkale´de Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri ana arterlerdeki çalışmalar nedeniyle şehir merkezinde trafik felç oldu. Düğün sezonu ve okulların açılacağı bir zamanda uygulama başlatılması tepkiyle karşılandı.

 

İSTANBUL TRAFİĞİ!

Kırıkkaleliler Cuma gününden bu yana şehir merkezindeki ana arterlerde adete İstanbul trafiği yaşıyorlar. Şehir içinde Kırıkkale Belediyesi Millet Bulvarı´nda, şehir dışında ise Bağdat Köprüsü civarında Kırıkkale Belediyesi ve Karayolları asfalt ve onarım çalışması yürütüyor. Her iki yerdeki çalışma nedeniyle hafta sonu ortalama 40 düğünün yapıldığı Kırıkkale´de trafik resmen felç oldu. Bedaş önünden başlayarak İstasyon Kavşağı´na kadar gitmek yarım saat sürdü. Alternatif yolları denemek isteyenler de Atatürk Bulvarı ve MKE Havuzunun önünden geçen yolları tıkadı.

 

YOLLARDA ÇALIŞMA

Aynı durum Bağdat Köprüsü üzerinde de yaşandı. Bahşılı girişi kapanırken, sürücüler Bahşılı7ya ulaşmakta zorluk çekti, Konya-Kulu hattına zor ulaşıldı, tek şeritte ilerleyen trafik nedeniyle uzun kuyruklar oluşurken, Kayseri-Kırşehir hattı resmen tıkandı. Bu yolun Ankara istikameti de tıkanıklığa neden oldu. Çünkü aynı çalışmanın uzantısının bu güzergahta da yapıldığı gözlendi.

 

TRAFİK TIKANDI

Hafta sonu ortalama 40 düğünün yapıldığı ve düğün konvoylarının yaygın olduğu Kırıkkale´de trafik kilitlendi. Belediye ve Karayolları araçlarının hafta sonu tatili nedeniyle yol kenarına park edilmiş olması da trafiği tıkayan en önemli sebep olarak dikkat çekti. Bu güzergahlarda araçların hararet yaparak arızalandığı, kimisinin de kazaya neden olduğu görüldü. Okulların da Pazartesi günü açılacak olması nedeniyle aynı sorunun devam etmesi bekleniyor.

 

TEPKİLER ARTACAK

Böyle çok anlamsız bir zamanda böyle bir bakım-onarım kararı alınması herkesin tepkisini çekti. Pazartesi günü de devam etmesi beklenen sorun nedeniyle tepkilerin de artması bekleniyor. Tatil döneminde yapılmayan işlerin hem düğün sezonu ve hem de okulların açıldığı bir zamanda yapılması dikkat çekti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false