Travelexpo´da Kırıkkale rüzgarı

Travelexpo´da Kırıkkale rüzgarı

Travelexpo´da Kırıkkale rüzgarı

Fuara katıldılar

Travelexpo Ankara 3.Uluslararası Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesine Kırıkkale Valiliğin himayesinde Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğünce katılım sağlandı.

FUAR ÇALIŞMASI

22 Mart Perşembe günü ATO Congresium´daki Travelexpo Ankara 2018 Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesi´nin açılışını, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yaptı.    Açılış programına ayrıca Ankara Valisi Ercan Topaca, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Müdürleri, ATİS Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül katıldı. Ankara Kulübü Derneği Seymenleri ve Kuzeyin Uşakları´nın sergilediği halk oyunları gösterisiyle başlayan programda Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş yaptığı konuşmada, Travel Expo 3. Uluslararası Turizm Fuarının Ankara´mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti. Guinness Rekorlar Kitabı´na giren 400 kg lık baklava yapımını izledi.Türkiye gerçekten son derece zengin, son derece bereketli bir coğrafya.

FUAR BİLGİSİ

Üzerinde oturduğumuz bu vatan toprakları gerçekten çok geniş bir coğrafyanın kültürel zenginliklerine, birikimlerine sahip. Türkiye Troya´dan Osmanlı´ya kadar çok sayıda büyük medeniyetin ev sahibi olan, tabiri caizse bu medeniyetlere beşiklik yapmış olan bir ülke. Türkiye´nin sahip olduğu bu büyük değer, bu zenginlik aynı zamanda çok büyük bir çeşitliliği de barındırıyor.Anadolu toprakları, Türkiye toprakları dünyanın en zengin -tabiat varlıkları, kültür varlıkları ile- okunan en büyük kütüphanesidir. Bu çerçevede zenginliklerimizi, çeşitliliklerimizi bütün dünyaya dünya turizminin dikkatlerine sunmak için canla başla çalışıyoruz.? diye konuştu.

İKRAMLAR YAPILDI

Travel Expo Ankara Fuarı´na, 20 ülke ve 45 şehir katılım sağladı. ATO Congresium Konferans ve Sergi Alanı´nda tüketiciyle buluşan Fuar´da Kırıkkale standı büyük ilği gördü ATİS Fuarcılık tarafından organize edilen Fuar´da, Orman Su işleri il müdürlüğü, Ticaret Sanayi odası başkanlığının ( Çitlekçi, Güven lokum, Mayi tuz ) firmalarının katkılarıyla ilimizde yetişen ürünler sergilenerek gelen misafirlere ikram edildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false