Anahtar Kelimeler: üyeleri fuarda

TSO üyeleri fuarda

TSO üyeleri fuarda

TSO üyeleri fuarda

Fuara iştirak ettiler

 

Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinde yenilik ve trendlerin yanı sıra, ağaç işleme makineleri firmalarının en son teknolojideki ürün ve hizmetlerini sergilediği Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarı İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Fuara Kırıkkale´den TSO Başkanı Ahmet Varlı başkanlığında 30 kişilik sektör temsilcisi katıldı.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ağaç İşleme Makinesi Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. 14 Ekim´de açılan ve 18 Ekim´e kadar devam edecek fuarda Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletlerinin tanıtımı yapılıyor. Fuara Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri de büyük ilgi gösterdi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı başkanlığında fuara Kırıkkale´den 30 kişilik sektörün önde gelen kuruluşların temsilcileri iştirak etti.

 

ZİYARETLER YAPILDI

TSO Başkanı Varlı ?14 Ekim ? 18 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarına değerli üyelerimizle katılmış bulunuyoruz. Fuarda pek çok stant ziyaret edilmiş ve bilgi edinilmiştir. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak katılımcıların doldurdukları Fuar Memnuniyet Anketi sonuçlarını kayıt altına alarak bir daha ki fuarlarda buluşmak üzere tüm üyelerimize bol kazançlar dileriz? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli