TSO´dan Denizbank ile özel avantajlar protokolü

 TSO´dan Denizbank ile  özel avantajlar protokolü

TSO´dan Denizbank ile özel avantajlar protokolü

Protokol imzaladılar

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile DenizBank işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Oda üyeleri DenizBank´ın kendilerine özel sunduğu bankacılık hizmetlerinin yanı sıra, birçok önemli fırsattan da yararlanabilecek.

 

PROTOKOL İMZALANDI

Yenilikçi ürün yaklaşımıyla farklılaşan DenizBank, yerel işbirlikleriyle çalışmalarına devam ediyor. DenizBank bu kapsamda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile 25 Ağustos 2017´de işbirliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile Oda üyeleri; DenizBank´ın ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri, İşletme Karfın sunduğu fırsatlar, avantajlı mevduat, yazar kasa POS ve kredi oranlannın yanı sıra, kendilerine özel sunulan birçok avantajdan da yararlanabilecek. TSO binasında yapılan protokol törenine DenizBank A.Ş. Başkent 2. Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, DenizBank Kırıkkale Şube Müdürü Emre Bayrekeri ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

ANLAŞMA AÇIKLAMASI

İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank A.Ş. Başkent-2 Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu; ?Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız protokol; Oda üyelerini DenizBank avantajları ile tanıştırıyor. Yenilikçi ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak amacımız, hizmetlerimizi Oda üyelerimizle buluşturmak, hayatlarına değer katacak adımlar atabilmek. Oda üyelerimiz bundan böyle çeşitli kredi imkânlarının yanı sıra, kendilerine özel birçok fırsattan yararlanabilecek" dedi. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli