Anahtar Kelimeler: TÜKÇEV ANLAMLI YARIŞMA

TÜKÇEV´DAN ANLAMLI YARIŞMA

TÜKÇEV´DAN ANLAMLI YARIŞMA

TÜKÇEV´DAN ANLAMLI YARIŞMA

Şehitlere mektup yazın

Kırıkkale´de kurulduğu günden bu yana eğitim alanında tam anlamıyla fark yaratan TÜKÇEV Kırıkkale Şubesi şimdi de adını anlamlı etkinliklerle duyuruyor.

ANLAMLI BİR YARIŞMA OLACAK

Eğitim alanında faaliyet gösteren, Şube Başkanlığını Gazeteci-Yazar İlhan Şahin´in yürüttüğü TÜKÇEV tarafından anlamlı bir yarışma programı organize ediliyor. ?Çanakkale Şehitlerine Mektup? isimli kompozisyon ve şiir yarışması düzenleniyor. Tüm öğrencilerin katılabileceği yarışmaya şiir ve kompozisyon içerikli eserlerle başvuru yapılabilecek. Öğrenciler mektuplarını Cumhuriyet Meydanı´nda A. Turan İş Hanı Kat: 3 nolu adrese bırakabileceği gibi Azaboğlu Camii karşısında yer alan TÜKÇEV Özel Temel Bilim Eğitim Kursu´na veya aynı yerde bulunan Damla Kırtasiye´ye bırakabilecekler. Dereceye girenlerden birinciye üç çeyrek altın, ikinciye iki çeyrek altın ve üçüncüye de bir çeyrek altın takılacak. Ödül töreni ise 23 Mart tarihinde yapılacak. Son başvuru tarihi 29 Mart olarak açıklandı.

AMAÇ TARİHİ ÖĞRENMELERİ

TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin, yarışma konusunda bilgi verdi ve ?Biz eğitim kurumu olarak fark yaratan çalışmalarla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bu amaçla da Çanakkale Şehitlerine Mektup isimli bir yarışma programı organize ettik. Gençlerimizin ve çocuklarımızın şehitlerimizi ve şehitliği, onların mücadelesini iyi anlamalarını sağlamak istiyoruz. Mektup yazacaklar ama bunu yazarken de muhakkak onlarla ilgili bilgi edinecekler. Bizim amacımızda zaten onlarla ilgili bilgi sahibi olmaları. Tarihlerini iyi öğrenmeleri. Bunu sağlamak için bir etkinlik düzenledik. Tüm gençlerimizden ve çocuklarımızdan mektup bekliyoruz? dedi. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli