Anahtar Kelimeler: TÜKÇEV iftar programı

TÜKÇEV´den iftar programı

TÜKÇEV´den iftar programı

TÜKÇEV´den iftar programı

Yeni sezon için her şey hazır

TÜKÇEV Kırıkkale Özel Temel Bilim Özel Öğretim Kursu Başkanı, yönetimi, öğretmenler ve personel iftarda buluştu.

İFTARDA BULUŞTULAR

Kırıkkale´de eğitim sektörüne hızlı bir giriş yapan TÜKÇEV Kırıkkale Özel Temel Bilim Özel Öğretim Kursu son yapılan sınavlar ile sezonu kapattı ve yeni sezon için hazırlıklarına başladı. TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı Gazeteci-Yazar İlhan Şahin başkanlığındaki yönetim, Temel Bilim Eğitim Merkezi yöneticileri, eğitimci kadrosu ve personeli ile birlikte önceki akşam Derya Alabalık Restoran´da iftar programı düzenledi. İftarda yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve personel ile bir araya gelen Başkan İlhan Şahin, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını, TÜKÇEV´in daha ilk yılında başarılı bir dönem yaşadığını ve yeni sezon için de her şeyin hazır olduğunu belirtti. Şahin, birinci yılında TÜKÇEV´in eğitim sektörüne kamu anlayışı getirdiğini, dereceler elde edilerek genel anlamda da Kırıkkale´de başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı.

?YÜZÜMÜZÜ AĞARTTINIZ?

Tüm kadroya geride bırakılan sezon için teşekkür eden ve yeni sezon için bazı işaretler veren Şahin, ?TÜKÇEV ailesi olarak daha ilk yılımızda güzel ve yüzümüzü ağartan bir başarıya imza attık. Sınavlarda önemli dereceler elde ettik. Bizim asıl amacımız derecelerden ziyade topluma yararlı olacak, kültür ve geleneklerine sahip çıkacak, saygı, örf ve adetlerini yaşatacak bireyler yetiştirmektir. Bize gelen çok değerli öğrencilerimize bunu aşılamaya çalıştık. Güzel bir kadro ile dereceler elde edeceğimizden hemen hemen emindik. Öyle de oldu. İki şeyi başardık, güzel dereceler elde etmek ve topluma faydalı olacak bireyler hazırlamak.

ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ

Geride kalan bir yıl gelecek için de umut vaadedici oldu. Buradaki eğitim merkezi, vakfımız için örnek teşkil etti. Bunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bir aile olduğumuzu gösterdiniz. Hepiniz bu kuruma sahip çıktınız. Vakfımız adına şükranlarımızı sunuyorum. Yeni bir sezon için hazırlıklarımızı çoktan yapmış bulunuyoruz. Allah´ın izniyle siz değerli arkadaşlarımızla yine başarılı bir sezona imza atacağımızdan kuşkum yok. Hepinize teşekkür ediyorum? dedi. İftarda sonra sohbet eden ekip yeni sezonla ilgili planları konuştu. Yıllarca eğitim camiasının içinde bulunan, tecrübeli eğitimci Kurum İdari Müdürü Neşet Erkeç, geride bırakılan sezonun değerlendirmesini yaparken, yeni sezon için de neler planladıkları konusunda yönetimi bilgilendirdi. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli