Anahtar Kelimeler: Turizm haftasına kutlama

Turizm haftasına kutlama

Turizm haftasına kutlama

Turizm haftasına kutlama

Kırıkkale´de Turizm Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

KUTLAMA YAPILDI

Kırıkkale´de Turizm Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programda konuşan İl Kültür ve Turizm İl Müdürü    Yahya Kemal Er, toplumda, turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketliliğine katılımını sağlamak amacıyla kutlanan Turizm Haftası´nın bu yıl 42´ncisinin kutlandığını söyledi

ETKİNLİK DÜZENLENDİ
İnsanların görme, tanıma, dinlenme ve benzeri amaçlarla bir yerden başka bir yere seyahat etmesi anlamına gelen turizmin, günümüzde ülkelerin döviz girdilerini artırıcı ve istihdam sağlayıcı özellikleriyle ülke ekonomisine katkıda bulunan bir sektör olduğunu vurgulayan Er, "Dünyada turizm algısı değişmektedir. Değişen bu turizm algısı, alternatif turizm türlerini de getirmektedir. 2017 yılında ilimizi 103 bin 350 yerli ve yabancı turist ziyaret etmiştir. İlimize turist çekebilmek için tanıtım faaliyetlerimize devam etmekteyiz." diye konuştu.

GENİŞ KATILIM OLDU
Programa, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği program, müzik dinletisiyle son buldu.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli