Türk Metal´dan iki ilçeye cenaze aracı

Türk Metal´dan iki  ilçeye cenaze aracı

Türk Metal´dan iki ilçeye cenaze aracı

İlçelere destek olundu

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Bayışeyh ve Sulakyurt´a büyük jest. İki ilçenin Kavlak ihtiyacı olan cenaze aracını Balışeyh ve Sulakyurt´a Belediyesine hediye etti

CENAZE ARACI GELDİ

İlimizde doğan ve dünyadaki sayılı sendikalar arasında yer alan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Balışey ve Sulakyurt´a cenaze aracı hibe etti.  Geçtiğimiz gün Kavlak ile görüşen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmali Bildk´in görüşmeleri sonucu iki ilçeye hibe cenaze aracı yolladı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmali Bildk cenaze araçlarını teslim aldmalarının ardından yaptıkları açıklamada,. ?Sayın Kavlak Belediyemize Cenaze Nakil Aracı hediye etmiştir. Belediyemize göstermiş olduğu ilgi ve yardımlar için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi ilçemizin sıkıntılarının bitmesi için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Kavlak´ın bu jestinin  örnek olmasını diliyoruz? şeklinde konuştular.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli