Türk Ocakları Devletinin ve Milletinin yanındadır

Türk Ocakları Devletinin  ve Milletinin yanındadır

Türk Ocakları Devletinin ve Milletinin yanındadır

Kırıkkale Türk Ocaklarıİl Sekreteri Şevket Özsoy, gündeme ve Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÜLKEMİZİ HEDEF ALMIŞLARDIR

Şevket Özsoy yaptığı açıklamada "Kahraman ordumuz tarafından sınırlarımızda peyda olan PKK, PYD ve DEAŞ´ı bertaraf etmek için 20 Ocak 2018 tarihinde Suriye´nin kuzeybatısındaki Afrin Bölgesi´ne, amacı barış ve huzuru tesis olan ?Zeytin Dalı? adı ile sınır ötesi hava ve kara harekâtı başlatmış ve başarıyla sürdürmektedir. Terör örgütleri tarih boyunca farklı isimlerle ülkemizi hedef almışlardır. Tarihin her döneminde ülkemizin terör örgütleri ile yaptığı mücadelenin aslında emperyalistlerin ülkemiz için başlattığı üstü örtülü bir savaş olduğunu biliyoruz. Emperyalist güçler on binlerce terör örgütü üyesini Irak´ın kuzeyinde, Afrin´de, Münbiç´te silahlandırıp, eğitilmişlerdir.´´şeklinde konuştu.

TEK KALE OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR

Özsoy, "Medeniyet coğrafyamız ve daha yüzyıl önce öz toprağımız olan Suriye´nin kuzeyinde sözde müttefikimiz olan ABD tarafından bu bölgede ki terör örgütlerine tırlar dolusu mühimmat ve silah verilmiştir. Terör örgütlerini güçlendirip orada bir Kürt devleti kurmayı amaçlayarak ülkemiz açısından büyük tehdit oluşturdular.Türkiye´nin uluslararası antlaşmalardan doğan meşru müdahale hakkını kullanarak ülkemizi tehdit eden teröristleri yok etmek haklı davasıdır. Teröristleri yok etmek için Fırat Kalkanı şimdi de ?Zeytin Dalı? harekatı başlamıştır. ?Zeytin Dalı? adı verilen harekata ÖSO güçleri ve Türkmen kardeşlerimizde destek vermektedir. Bu harekat sayesinde tarihin ona verdiği sorumlulukları çok iyi bilen Türk Milleti her zaman olduğu gibi sığınılacak liman, güvenilecek tek kale olduğunu göstermiştir.´´

TERÖR ÖRGÜTLERİ TEMİZLENSİN

"Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti´nin güvenliği için yapılan bu harekat Afrinle sınırlı kalmamalı, mutlaka Fırat´ın batısı olduğu kadar doğusu da terör örgütlerinden temizlenmelidir. Hatta Kandil´e kadar gidilmelidir.Bu topraklarda Türk milletinin işi her zamankinden daha da zordur. Attila´nın ? Sınırlarınızın güvenliği tehlikeye düştüğü zaman sınırlarınızı genişletin? sözü bize yol gösterecek ve bölgede sınır güvenliğimiz için bir güvenlik kuşağı oluşturulacaktır.Türk Ocakları her zaman devletinin ve milletinin yanındadır. Ülkemizin barış ve güvenliği için düzenlenen bu harekatta Kahraman Türk ordusuna Cenab-ı Allah yardım etsin. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Duamız Mehmetçiğimizin ailelerinin yanına sağ salim dönmesi içindir.´´dedi. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false