Türk Enerji Sen yeniden yetkili sendika oldu

Türk Enerji Sen yeniden yetkili sendika oldu

Türk Enerji Sen yeniden yetkili sendika oldu

Başkan bilgi verdi

Türk Enerji Sen Kırıkkale Temsilcisi İlker Mazılıgüney MKE genelinde tekrar yetkili sendika olduklarını duyurarak, kendilerine güvenen tüm kurum personeline teşekkür etti.

Teveccühe layık olacağız

İl Temsilcisi Mazılıgüney yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 15 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Makine Kimya Endüstrisi Kurumu genelinde kurum personelinin teveccühü ile sendikamız, tekrar yetkili olmuştur. Bize güvenen tüm kurum personeline teşekkür ederiz. Gerek üyelerimizin ve gerekse kurumumuzun sorunlarının çözümü için geçmişte göstermiş olduğumuz çabamız artarak devam edecektir. Bize güvenerek destek olan tüm kurum personelinin teveccühüne layık olmaya özen göstereceğiz. Kurum yöneticileri ile diyaloğa açık ve sonuç almaya yönelik sendikacılık anlayışımız devam edecektir.”

Bayram mesajı

Sendikacılık faaliyetlerimizde; bizden desteğini esirgemeyen başta genel başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, şube başkanımıza, şube yönetim kurulu üyelerimize, işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize tekrar teşekkür eder, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarız.”



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli