Anahtar Kelimeler: Türkiye hareketlendi

Türkiye hareketlendi!

Türkiye hareketlendi!

Türkiye hareketlendi!

Türkiye genelinde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yurdun bir çok ilinde ?Türkiye´de neler oluyor?? dedirten gelişmeler yaşandı. İktidara yakın kaynaklar bunu darbe girişimi olarak yorumladı.

İSTANBUL´DA BAŞLADI

Türkiye genelinde akşam olağanüstü gelişmeler yaşandı. İstanbul´da boğaz köprüleri Jandarma tarafından trafiğe kapatıldı. Ankara´da uçaklar ve helikopterler alçaktan uçuş yapmaya başladı. Tanklar sokaklara çıktı. Akşam yaşanan bu gelişmeler bir kesim tarafından yönetime müdahale olarak yorumlanırken, iktidar kaynakları tarafından ise ?darbe girişimi? olarak yorumlandı. İstanbul´da başladı her şey.

TRT YAYINLARI KESİLDİ

Boğaz köprüleri Jandarma tarafından ulaşıma kapatıldı. Ankara´da ise savaş uçakları ve helikopterler alçaktan uçuş yaptı. Tanklar sokaklara çıktı. TRT binasının ele geçirildiği ileri sürüldü. Yayınlar sık sık kesintiye uğradı.  Askeri müdahalenin ve ordu içinden bir gurubun darbe girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.

KIRIKKALE´DE DURUM NE?

Başbakan Binali Yıldırım Habertürk kanalında konuyla ilgili açıklamada bulunarak askerin kalkışma girişiminde bulunduğunu söyledi. Yıldırım, bu gelişmeyi doğrularken, bunun cezasız kalmayacağını söyledi. Türkiye tam anlamıyla ayağa kalkmış durumda ve gelişmeleri merakla izliyor. Kırıkkale´de ise olağanüstü bir gelişme gözlenmedi. Bu arada askeri kaynaklardan ülke yönetimine el koyulduğu ileri sürüldü. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false