?Türkiye her alanda çok kötü yönetiliyor?

?Türkiye her alanda çok kötü yönetiliyor?

?Türkiye her alanda çok kötü yönetiliyor?

Cezaevinde inceleme yaptılar

CHP´li Milletvekilleri Kırıkkale Hacılar F Tipi Cezaevinde incelemelerde bulundu. Milletvekilleri İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ?Türkiye her alanda çok kötü yönetiliyor? dedi.

CEZAEVİ İNCELEMESİ

Kırıkkale Hacılar F Tipi Cezaevinde yatan mahkûmlardan sorunlarının ifade edildiği bir mektup alan CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ile Muğla Milletvekili Nurettin Demir önceki gün Kırıkkale´ye izinle cezaevindeki mahkûmlarla görüştüler. Sabah başlayan görüşme akşam saatine kadar sürdü. Vekiller mahkûmların hemen hemen her konuda sorunlarının olduğunu bu sorunları bir rapor halinde TBMM Genel Kuruluna taşıyacaklarını söylediler

SORUNLAR MELİSE İLETİLECEK

Ziyaretten sonra Kırıkkale İl Başkanlığına gelen Milletvekilleri il Başkanı Ahmet Önal Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık, Kadın Kolu Başkanı Güllü Aykut ve parti yöneticileri ile bir süre sohbet ettiler. Milletvekili Yeşil mahkûmların sosyal ve kültürel alanda hakları ve diğer birçok konuda sıkıntı içinde olduklarını söyledi. Yeşil bu sıkıntıları Adalet Bakanlığına iletmek üzere Meclis Genel Kurulunda dile getireceklerini söyledi.

TÜRKİYE KÖTÜ GÜNLER YAŞIYOR

Türkiye´nin her alanda çok kötü yönetildiğini söyleyen Ankara Milletvekili Nihat Yeşil özellikle son zamanlarda ekonomi üzerinden kötü yönetimin üstünün örtülmeye çalışıldığını bunun için tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Türkiye´nin önümüzdeki süreçte çok ciddi sorunlarla karşılaşacağını belirten Yeşil kapı kapı gezerek bu iktidarın yanlışlarını anlatmaya çalıştıklarını yerelde de il teşkilatlarının zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini bildirdi. Milletvekilleri daha sonra Kırıkkale´den ayrıldı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli