Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE ÖRNEK HAREKET

TÜRKİYE´DE ÖRNEK HAREKET

TÜRKİYE´DE ÖRNEK HAREKET

TÜRKİYE´DE ÖRNEK HAREKET

Vali´den partilere ziyaret

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz partilerin il başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulundu. Partilerin il başkanlıklarının FETÖ´lü hainlerin 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde ve sonrasında dik duruşuna teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, bir süre önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na yapılan terör saldırısı sonrasında ortak bir bildiri yayımlayan 4 partinin il başkanını özel tebrik etti. Vali Haktankaçmaz, bu hareketin Türkiye´de örnek olduğunu söyledi.

AK PARTİ-CHP-MHP VE SP

Kırıkkale´de göreve başlamasının ardından yaşanan gelişmelerin iadeyi ziyaretleri sarkan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale´de Ak Parti, CHP, MHP ve SP il başkanlıklarına iadeyi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini iktidar partisi Ak Parti´ye yapan ve burada il Başkanı Mürsel Akçay tarafından Karşılanan Vali Haktankaçmaz, Daha sonra sırasıyla ana muhalefet partisi İl Başkanı Ahmet Önal, MHP İl Başkanı ve SP İl Başkanını ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinde siyasi partilerin özellikle 15 Temmuz ve sonrasında ortaya koymuş olduğu birlikteliğe değinen Vali Haktankaçmaz, bu birlikteliğin Türk siyasetinin geleceği açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. 

ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Ak Parti ziyaretinde konuşan Vali Haktankaçmaz 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmeleri paylaştı. Vali olarak Kırıkkale´ye atanmasının ardından 3 aylık bir zaman geçtiğini ve bu zaman zarfında yaşanan gelişmelerin iadeyi ziyaretlerin bugüne sarkmasına neden olduğunu hatırlatan Vali Haktankaçmaz ?15 Temmuz gecesi ve sonrası siyasi partilerin dik duruşu bize cesaret vermiştir. Bu duruşlarından dolayı siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Diğer bir konu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na karşı yapılan terör saldırısı sonrasında 4 parti il başkanımızın bir araya gelerek ortak bildiriye imza atması Türkiye genelinde örnek kabul edilebilecek bir davranış olmuştur. Bunu bir vali olarak ve bir vatandaş olarak çok önemsiyorum. İnşallah bu hava önümüzdeki dönemde de ilimizde ve ülkemizde yaygınlaşarak devam eder? diye konuştu.  

AMACIMIZ KIRIKKALE´YE HİZMET

Yapılan iadeyi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Vali Haktankaçmaz´a görevinde başarılar diledi. Akçay ?Bizlerin siyasetçi, sizlerin de yöneticiler olarak ortak amacı Kırıkkale´ye hizmet.  Burada birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale ve Kırıkkale insanına hizmet etmek, hep birlikte ülkenin huzuru ve refahı için bir nebzede olsun Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, ülkemize hem ekonomik, hem de sosyal açıdan bir destek verebilirsek ne mutlu bize? ifadesini kullandı. 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

15 Temmuz sonrasında oluşan birlikteliği muhafaza etmeye çalıştıklarını belirten CHP İl Başkanı Ahmet Önal, ?Kırıkkale´de bulunan tüm kurumlar, siyasi partiler ve bütün kamuoyu üzerine düşeni yapıyor. Birlik ve beraberliğin devamı anlamında herkes elinden gelenin fazlasını gösteriyor. Bu anlamda Kırıkkale valiliğimizi örnek alıyoruz. Partimize iadeyi ziyarette bulunan Valimize teşekkür ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. ? sözlerine yer verdi. MHP ve SP İl Başkanları da iadeyi ziyaretlerinden dolayı Vali Haktankaçmaz´a teşekkür ederek görevinde başarılar dilediler.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli