Anahtar Kelimeler: Türkiye umut varız

?Türkiye´de umut var biz varız?

?Türkiye´de umut var biz varız?

?Türkiye´de umut var biz varız?

Sındır partide açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Kırıkkale CHP il örgütünü ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. Sındır ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye´de umut var biz varız ifadelerini kullandı.

İLK AKLA MKE GELİYOR

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Kırıkkale´de partililer ile bir araya geldi.  Kırıkkale´den her zaman geçtiklerini ve partililer ile bir araya gelmek istediklerini belirten Sındır, ? Kırıkkale deyince ilk akla MKE geliyor. İl ekonomisine olumsuz etkileri olduğun biliyorum büyüyen ve gelişmesi gereken üretimi destekleyen bizim arzu ettiğimiz Kırıkkale bu değil. Kırıkkale gibi bir çok ilde arzu ettiğimiz gibi değil? şeklinde konuştu

VERİLECEK TOPRAĞIMIZ YOKTUR

Kırıkkale´de emekli sayısının yüksek olduğunu söyleyen Sındır, ?Ülkeyi kana bürüyen haberler alıyoruz. Bunlar içimizi burkuyor. Biliyorum PKK belası ve her türlü terör belası inşallah ülkede kısa sürede biter, PKK´yı terör kimden gelirse gelsin şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz. Biz mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. CHP bu ülkede anayasaya bağlılığı ve Cumhuriyeti kuran bir parti olarak bu cumhuriyetin sağladığı laikle sosyal devlete ve hukuk devletine yapılan her saldırıyı karşı mücadelesi devam edecektir bölünecek verilecek toprağımız yoktur biz bir milletiz?   diye konuştu.

ANAYASA SORUNU VAR MI ?

Ziyarette ülke gündemini de değerlendiren Sındır,? son günlerde başkanlık tartışmaları aldı başını gidiyor. Maalesef bu yaşanan sorunların kaynağının bu ülkedeki parlamenter sorunu yönetim sorunu anayasadan kaynaklanan ülke rejiminden kaynaklanan sorun varmış gibi yansıtılıyor. Tek adamlılık getirmek istiyorlar bizler kesin olarak bu sistemin karşısındayız rejim değişikliğine karşıyız Türkiye´de ana yasa sorunu var mı ? ana yasa özgürlükçü bir ana yasa? ifadelerini kulandı.

PARTİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Sındır, konuşmasının ardından ise  CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, Merkez ilçe başkanı Yücel Kızık ve partililer ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Sındır´ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Önal Kırıkkale için gerekli çalışmalar yapıldığını belirtti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false