?Türkiye´nin Milli Görüşe ihtiyacı var?

?Türkiye´nin Milli Görüşe ihtiyacı var?

?Türkiye´nin Milli Görüşe ihtiyacı var?

 

?İktidara çok iş düşüyor?

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç Türkiye´nin zor bir süreçten geçtiğini bu sürecin birlik ve beraberlikle aşılabileceğini söyledi.

GÜNDEM AÇIKLAMALARI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç Türkiye´nin zor bir süreçten geçtiğini bu sürecin birlik ve beraberlikle aşılabileceğini söyledi. Tongüç birlik ve beraberliğin sağlanması için bunun için iktidar partisine çok iş düştüğünü bildirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, ?Saadet Partisi olarak basit beklentilerinin olmadığını, bir dava güttüklerini belirterek, "Siyonizm´in o bölgelerde yüz yıldır kurmuş olduğu tezgâhı bozup kökünden değiştirmek ve başarıyla sonuçlandırmak için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Birlik ve beraberliğin sağlanmasında da iktidar partisine çok iş düşüyor? dedi.

HER YERDE VAR VAR OLACAK

Tongüç, partisinin Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katıldı. Kültür Merkezi Salonundaki kongrede konuşman Tongüç, öncelikle Afrin´de devam eden Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet dilediklerini belirtti. Dünyada ve özellikle Orta Doğu´da yaşanan gelişmelere değinen Tongüç, Siyonizm´in ideallerinin artık son noktasına geldiğine inanmış olduğunu söyledi. Nice bin yıl bu topraklarda inançlarıyla ayakta kaldıklarını ve yine kalmaya devam edeceklerini anlatan Tongüç, milli görüşçülerin tuttuğu kapının, milletin kurutuluş kapısı olduğunu kaydetti.

EKONOMİ UYARISI

Türkiye ekonomisinden bahseden Tongüç, ülkenin üretiminin artırması gerektiğini belirtti. Tongüç, iktidar ve muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde de bulundu. Yerel yönetimde, özellikle belediyelerde yönetime geldiklerinde yapacakları projelerden bahsetti. Türkiye´nin üretime dayalı ekonomiye gezmediği sürece başarılı olunamayacağını belirtti. Vatandaşın cebine bakarak ülkenin nasıl yönetildiğini anlayabileceğini belirten Tongüç Milli Görüş prensibinin benimsenmesi gerektiğini söyledi. 6. Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Selami Çakır tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false