Anahtar Kelimeler: isim serbest bırakıldı

Üç isim serbest bırakıldı

Üç isim serbest bırakıldı

Üç isim serbest bırakıldı

Davada önemli gelişme

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında eski Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ve iş adamı Hasan Basri Tonga´nın da yer aldığı 22´si tutuklu, 12´si firari 64 sanığın yargılanmasına devam edildi.

DAVAYA DEVAM EDİLDİ

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında eski Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ve iş adamı  Hasan Basri Tonga´nın da yer aldığı 22´si tutuklu, 12´si firari 64 sanığın yargılanmasına devam edildi. Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmanın dördüncü celsesine, Fazile Y,  Sincan Cezaevi, Hasan G.  Konya, Yasin A. da  Kırşehir´den Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. 49 sanık ve avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

TAHLİYE OLDULAR

Tanık ve müştekilerin ifadelerinin alınmasını tamamlayan mahkeme heyeti, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatlarını dinledi. Avukatlar, tutuklulukta geçen süre göz önünde bulundurularak, müvekkillerinin tahliyesini talep etti. Cumhuriyet savcısının mütalaasını da alan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Ekrem Gök ile Bekir Şahin, Tuğba U. ve Ali Yıldız. hakkında tahliye kararı verdi. Tutuksuz yargılanan sanıklardan Ramazan Rahmi U, Ali Ö, Kenan Ç, Serkan Ç. ve Yasin A´nın tutuklanmasına karar verildi. Mahkemeye yeni ulaşan ByLock raporunda adı bulunan tutuksuz sanık Ali A. da tutuklandı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli