Anahtar Kelimeler: Üç partide hareket var!

Üç partide hareket var!

Üç partide hareket var!

Üç partide hareket var!

Diğer partiler nerede?

Guruplar ne yapacak?

Kırıkkale'de genel seçimin sadece üç parti etrafında şekillenmeye başladığı gözleniyor. Bu partiler AKP, MHP ve CHP. Diğer partilerde herhangi bir gelişme görülmüyor.

Üç parti hareketli

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için partilerin çalışmaları sürüyor. Seçime girecek parti çok ancak, Kırıkkale'de şu günlerde seçimin üç parti etrafında şekillenmeye başladığı gözleniyor. Üç partiye müracaatlar, partilerden gelen açıklamalar ve partilerin mensupları ile aday adayları tarafından yapılan açıklamalar ile seçim gündemi oluşturuluyor. Bu partiler ise AKP, MHP ve CHP. Peki diğer partilere ne oldu?

İkinci gurup partiler!

Bu üç partinin haricinde Kırıkkale'de seçime girecek olan başka partiler de var. Bunlar Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Doğru Yol Partisi, Demokrat Parti ve teşkilatını oluşturmaya çalışan Merkez Parti. İkinci kategorideki bu partilerde şu ana kadar bir hareketlenme gözlenmedi. Saadet Partisi, bazı toplantılar yaparak adından söz ettirdi. Ancak dahası gelmedi. Diğer partiler ise tam anlamıyla suskun durumdalar.

Cemaatler ne yapacak?

Bu arada, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de bazı cemaat, cemiyet veya dini gurup ve örgütlenmelerin mensupları bulunuyor. Onların da bu seçimde ne yapacakları merak ediliyor. Bazı gurup ve cemaatlerin seçim için hareketlendiği ve hazırlık yapmaya başladıklarından söz ediliyor. Bazı cemaatlerin AKP, MHP ve CHP'ye yakın durdukları hem gözleniyor ve hem de söyleniyor. Ancak kararlarını seçim sathında partilerin izleyeceği yol ve gelişmelere bağlı kalarak verecekleri vurgulanıyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli