Ülkü Ocakları´ndan Oğuz Ata Şenliği

Ülkü Ocakları´ndan Oğuz Ata Şenliği

Ülkü Ocakları´ndan Oğuz Ata Şenliği

Ülkücüler şenlikte buluştu

Kırıkkale Ülkü Ocaklarını il başkanlığı tarafından 3´üncüsü düzenlenen Oğuz Ata bahar şenlikleri Celal Bayar parkında coşkulu bir şekilde kutlandı. Şenlikte güreş ve ok gösterilerinin yanı sıra pilav üstü et dağıtıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Celal Bayar parkında düzenlenen şenliğe katılım oldukça geniş oldu. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Cinöz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin,  Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oğuz Ata bahar şenlikleri Celal Bayar parkında coşkulu bir şekilde kutlandı. Şenlikte güreş ve ok gösterilerinin yanı sıra pilav üstü et dağıtıldı. Eğlenceli dakikalar geçiren ülkücüler halaylar çekerek bugünü daha özel kıldılar.

DÖNER İKRAMI YAPILDI

Şölende İlk olarak Kırıkkale Güreş Federasyonuna bağlı çocuklar güreş yaparak hünerlerini sergilediler. Ardından Kırıkkale Üniversitesi BESYO bölümünde okuyan öğrenciler güreş müsabakası gerçekleştirdi. Katılan misafirlere pilav üstü et verildikten sonra program diğer gösterilerle devam etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli