Ülkücü Fırat Çakıroğlu unutulmadı

Ülkücü Fırat Çakıroğlu unutulmadı

Ülkücü Fırat Çakıroğlu unutulmadı

Anma etkinliği yapıldı

İzmir Ege Üniversitesi (EÜ) Kampusu´nda, 20 Şubat 2015´te çıkan olaylarda bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından bıçaklanarak öldürülen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ölümünün 3´üncü yıl dönümünde Kırıkkale´de anıldı.

HURMA VE LOKUM DAĞITIYORUZ

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı tarından      ocak binasında bulunduğu Zafer Caddesini bayraklarla donatıp Fırat Yılmaz Çakıroğlu resim sergisi eşliğinde Kırıkkale halkına hurma ve lokum dağıtıldı.Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk yaptığı açıklamasında "Bugün 20 Şubat son Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun ölüm yıldönümü. 20 Şubat 2015 tarihinde Ege üniversitesinde bölücü terör örgütü militanlarınca katledilen Ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun vefatının 3. seneyi devriyesi. Bizde Ülkü Ocakları Kırıkkale şubesi olarak şehidimizin ölüm yıldönümünde  Kırıkkale halkına hurma ve lokum dağıtıyoruz. Daha sonrada Ocak binamızda Kuranı Kerim tilavetinde bulunacağız ve şehidimizi yad edeceğiz.´´diye konuştu.

BİZİMLE BAŞ EDEMEYECEKLER

Gençtürk açıklamasının devamında "Her ne şart altında olursa olsun Ruhi Kılıçkıran´dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu´na kadar bütün Ülkücü Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak üzere yemin ettik. Kanımızın son damlasına ve son nefesimize kadar Şehitlerimizin adını yaşatmaya devam edeceğiz. Allah Türk milleti ile beraber olsun. Yüce Yaratan Türk Milletine bu gücü ve kudreti verdiği müddetçe hiç bir düşman ve hiçbir kuvvet bizimle baş edemeyecektir. Bütün Ülkücü Şehitlerimiz ile vatanımız ve bayrağımız için canını feda eden tüm şehitlerimize; güneydoğuda, Afrin´ de vatan için mücadele ederek canını feda eden tüm şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle yad ediyor Allah mekanlarını cennet eylesin? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli