Ülkücü İşçiler´de Demirbilek dönemi resmen başladı

Ülkücü İşçiler´de Demirbilek  dönemi resmen başladı

Ülkücü İşçiler´de Demirbilek dönemi resmen başladı

Demirbilek başkan seçildi

 

 

Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığı görevine 27 Mayıs´ta atamayla başlayan Bilal Kağan Demirbilek, Pazar gerçekleştirilen kongrede geçerli oyların tamamını alarak resmen başkan seçildi.

 

 

DERNEĞE İVME KAZANDIRDI

Geçtiğimiz 27 Mayıs´ta eski Başkan Hakan Dündar´dan görevi devralan ve o tarihten itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisinde Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale Teşkilatına ivme kazandıran Bilal Kağan Demirbilek, Pazar Günü dernek binasında gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurul´da geçerli oyların tamamını alarak resmen başkanlığa seçildi.

 

DÜNDAR, HELALLİK DİLEDİ

Genel Kurul´da bir teşekkür konuşması yapan eski başkan Hakan Dündar, herkesten helallik dileyerek yeni yönetime başarı temennisinde bulundu. Seçimler sonrasında bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Bilal Kağan Demirbilek de, ?Bir yandan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş´in emirleriyle kurulup büyük ülkü devlerinin şehadetleriyle uhdesinde büyük anlamlar barındıran, diğer yandan da Türk işçisinin, tüm dış mihraklardan, tüm gayrı milli fikirlerden arınmış vaziyette kendisini bulduğu, kendisini temsil eden bu güzide kuruluşumuzun 10. Olağan Genel Kurulunda şahsımı bu çok kıymetli göreve layık gören büyüklerime ve değerli üyelerime sonsuz teşekkür ederim? dedi.

 

?TAKDİR YÜCE ALLAH´TAN?

?Çok kıymetli abilerimizin ve arkadaşlarımızın omuzlarında bugünlere gelen Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığının, gerek üyelerine gerek gönüldaşlarımıza, gerekse Kırıkkale´mize ve ülkemize faydalı işler yapan en güzide kuruluşlar arasında yer alan ismini bundan sonra çok daha yüksek noktalara, zirvelere taşımak için Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla birlikte gece gündüz çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın? diyen Demirbilek, ?Biz kolları şimdiden sıvadık ve çalışmalarımıza başladık. Gayret bizden, takdir Yüce Allah´tan? Bu vesileyle hepinizi saygılarımla selamlar, bizleri büyük Türk Ülküsü davasına hizmet etmekle şereflendiren Cenab-ı Allah´a sonsuz şükranlarımı arz ederim. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin? Ne mutlu Türküm diyene?? diyerek sözlerini tamamladı.

 

DİVAN BAŞKANI CANÖZ

MHP İl İkinci Başkanı İlyas Canöz, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak, Başkan Yardımcısı Ersin Ağar, TÜRKAV İl Başkanı Kadir Galip Öztürk, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Demirbilek, MHP ve Ülkü Ocakları Yöneticileri, partililer ve dernek üyelerinin katıldığı kongrenin divan başkanlığını MHP İl İkinci Başkanı İlyas Canöz, yaparken kâtip üyeliklere Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak ve Ülkücü İşçiler Derneği Üst Kurul Delegesi Abdülgani Yenitürk yaptı.

 

YENİ TEŞKİLAT OLUŞTU

Seçimle birlikte Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Teşkilatı şu isimlerden oluştu: Başkan: Bilal Kağan Demirbilek; Yönetim Kurulu: Yunus Köksal, Mustafa Aydın, Mahmut Erduran, Selçuk Emre Ulaş, Öztürk Gürsoy, Bülent Şahin, Ahmet Battaloğlu, Habilhan Pehlivanlı, Zafer Akkaya; Denetim Kurulu: Oğuzhan Çolo, Cemali Bülent Cengiz, Yalçın Yüksel; Disiplin Kurulu: Bayram Ergin, Çağlar Özseven, Özcan Uğurer

 

BİLAL KAĞAN DEMİRBİLEK KİMDİR?

416 üyeden 281´inin katıldığı seçimde 281 adayın tamamının oyunu alarak başkan seçilen Bilal Kağan Demirbilek, 15 yıllık Türk Telekom çalışanı. MHP´nin Kırıkkale´deki ilk ve en etkili isimlerinden olan Ahmet Demirbilek´in de oğlu olan Bilal Kağan Demirbilek, 1994 Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesi (Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) ve 2000 Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu Haberleşme Teknolojileri mezunu. Evli ve 2 çocuk babası olan Demirbilek 40 yaşında.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false