Ülkücü İşçilere tebrik ziyareti

Ülkücü İşçilere tebrik ziyareti

Ülkücü İşçilere tebrik ziyareti

Dernek diri tutulacak

Ramazan´ın ilk günü gerçekleştirilen devir teslim töreniyle başkanlık görevini devralan Bilal Kağan Demirbilek´in koltuğa oturmasıyla birlikte Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığı dolup dolup taşmaya başladı.

DEMİRBİLEK´E DESTEK MESAJLARI

İlk günden itibaren derneğin Doruk İş Merkezinde bulunan bürosunu boş bırakmayan Ülkücüler ve Demirbilek´in yakınları, yeni başkana destek mesajları veriyor. Ülkücü Camianın önemli kuruluşlarından olan derneğin her an aktif, her an hazır ve her an capcanlı olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden konuklar, yeni başkan Demirbilek´e de başarı dileklerinde bulundular.

TÜRKİYE KAMU-SEN TAM KADRO

Ramazan ayını ve hafta sonunu fırsat bilen ziyaretçiler iftar yemeğinin hemen ardından dernek binasında başlayan hoşsohbete dâhil olarak hem hasbihal ediyorlar hem de yeni başkan Demirbilek´e desteklerini sunuyorlar. Cuma akşamı, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Konfederasyona bağlı sendikaların il temsilcileri kalabalık bir grupla derneği ziyaret ederek Başkan Demirbilek´e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

GÖÇER VE YARAR ZİYARET ETTİ

Cumartesi akşamı da yine kalabalık gruplar halinde sırasıyla önce MHP MYK Üyesi S. Ahmet Göçer´i, ardından adamı İşadamı Serdar Yarar´ı ağırlayan Demirbilek, kalabalık grupların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu grupların haricinde MHP Delice İlçe Başkanı Ayhan İnyurt, diğer ilçe yöneticileri ve çok sayıda Ülkücüyü ağırlayan Demirbilek, ziyaretlerden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli