Ülkü ocaklarından unutulmaz şölen

Ülkü ocaklarından unutulmaz şölen

Ülkü ocaklarından unutulmaz şölen

Bahar şöleni yapıldı

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak 2. geleneksel Oğuz Ata bahar şölenin Celal Bayar parkında kutlaması yapıldı.

İzleyiciler hayran kaldı

Geniş katılımın olduğu ve halk tarafından çok ilgi gören Oğuz Ata Bahar Şölenine MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, İlçe Başkanı İlyas Canöz, Ülkücü İşçiler İl Başkanı Hakan Dündar, Kamu-Sen İl Başkanı Yücel Karabacak, MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları, Türg-Der İl Başkanı İsmail Şimşek Sulakyurt Belediye başkanı İsmail Bildik TÜRKAV İL Başkanı, MHP Kırıkkale Kadın kolları teşkilatı ve vakıf üyeleri katıldı. Şenlik havasında geçen şölende örs ve çekiç dövme ile başlarken mehteran gösterisi izleyenleri büyüledi.

Asker kınası yakıldı

Güreşçiler kıyasıya mücadele ederken halk heyecanlı dakikalar yaşadı. Okçular ve halay ekibinin gösterisi ise büyük beğeni topladı. Alana Sancaklar eşlinde giren Atlar ile halk heyecanlandı ve günün en büyük sürprizlerinden biriside 9 tane gencin asker kınaların yakılması ile duygulu anlar yaşandı.

İkincisi düzenlendi

Yöresel sanatçılarımızdan Çetin Çezik Behzat Kürkçü sahne alırken halkında oyunlara eşlik etmesiyle eğlenceli dakikalar yaşandı.  Düzenlenen şölene katılanlara teşekkür eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Serkan Tunçbilek,  bu yıl Oğuz Ata Bahar Şölenin ikincisini düzenlendik inşallah bunu her yıl yapacaklarını ve Kırıkkale halkından büyük destek gördüklerini belirtti.

Güreşlere ilgi yüksekti

Şölende Mehter Takımı gösterisi ilgi ile izlendi. Atlı geçit töreni ve atlı gösteriler yapıldı. Ayrıca güreş müsabakaları da gerçekleştirildi. Etkinliklere ilgi çük yüksekti. Güreş müsabakaları sonunda dereceye girenleri ödülleri MHP adayları tarafından verildi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli