Anahtar Kelimeler: Ulusoy gövde gösterisi

Ulusoy´dan gövde gösterisi

Ulusoy´dan gövde gösterisi

Ulusoy´dan gövde gösterisi

Adaylığını ilan etti

Kırıkkale Belediye Başkan yardımcısı Harun Ulusoy, Aktif siyasete atıldı. Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Harun Ulusoy´u sevenleri Hüseyin Kahya parkında toplanarak Ulusoy´a sevgilerini gösterdi. Ulusoy resmi müracaatını AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´e yaptı.

MÜRACATTA BULUNDU

Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı  Harun Ulusoy´u sevenleri Hüseyin Kahya parkından yürüyerek AK Parti İl Binasına getirdiler. Ulusoy burada yaptığı konuşmasında Birlik beraberliğin önemine değindi. Ulusoy, " Biz birlikte güçlüyüz. Sizlerin desteği ile hizmetkar olmak istiyorum. Sizlerin desteğine çok teşekkür ediyorum´´ dedi.

AÇIKLAMA YAPTI

Ulusoy açıklamasının devamında ise ?Sizlere çalışan bir belediye vaat ediyorum. Herkesin sorunlarını sıkıntılarını dinleyen bir Belediye Başkanı olmak istiyorum. Kırıkkale´miz daha da çok büyüyecek ve gelişecek. Kimsenin şüphesi olmasın dedi. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise " Bugün burada çok kalabalık bir heyeti görüyorum. Harun Ulusoy´u  sevenlerini görüyorum. İnşallah yeniden 15 yılda olduğu gibi belediyeye AK Parti bayrağını dikeceğiz? dedi. Programdan sonra İl Başkanı Dağdelen Ulusoy´un müracaatını aldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false