Anahtar Kelimeler: Uluyurt seçim çalışması

Uluyurt´tan seçim çalışması

Uluyurt´tan seçim çalışması

Uluyurt´tan seçim çalışması

Ziyaretlerini sürdürüyor

Kasım ayında yapılması planlanan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını hızlandıran Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Aday Adayı Osman Uluyurt, sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

Önümüzdeki dönemde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını hızlandıran Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Aday Adayı Osman Uluyurt, ilçede bulunan 7´den 70´e her kesimin yanında oluyor. Gencinden yaşlısına herkesle samimi sohbetler kuran ve gönül kurma noktasında takdir toplayan Uluyurt, sabah kahvaltısında M. Olgun Otomotiv´de esna¢arın sofrasında buluştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kahvaltıda Başkan aday adayı Uluyurt´un yanı sıra, M. Olgun otomotiv işletme sahibi Mehmet Olgun, AK Parti encümen üyesi Memiş Şensoy, esnaf (kolacı) Metin Kılıç ve sanyai çalışanları katıldı. Ziyaretler kapsamında gittiği yerlerde birlik ve beraberlik ile karşılanan Uluyurt, zaman zaman da eşiyle birlikte ev ve hasta ziyaretleri de yapıyor. Herkesin gönlünde ayrı ayrı yer edinen Uluyurt, seçim çalışmalarını hızlı şekilde sürdürdüklerini ifade ediyor.

BİZLER YAHŞİHAN´A SEVDALIYIZ

Kahvaltı sonrası esna¢arın taleplerini dinleyen Uluyurt, ?Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bizler elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler ilçemizde yapılan başarılı hizmetlerin devam etmesi noktasında bu yola talip olduk. İnşallah halkımızın da destekleriyle güzel çalışmaların sürmesi için gereken çaba ve gayreti göstereceğiz. Bizler Yahşihan sevdalısıyız. Yahşihan´a olan vefa borcumuzu ödemek adına bu yola talip olduk? dedi.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Öte yandan işyeri, vatandaş, esnaf ve hasta ziyareti de yapan Uluyurt, "Halkımızla fırsat buldukça evlerde çay sohbetimiz oluyor. Rabbim bizleri sohbetlerine dâhil eden dostlarımızdan razı olsun. Hastalarımızı ziyaret edip, onların hayır dualarını alıyoruz. Rabbim Şafi sıfatı ile onlara şifalar eylesin. Bizler elimizden geldiğince önemli çalışmalar sergilemeye devam ediyoruz. Herkese sonsuz teşekkür ederim? şeklinde konuştu.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu