Anahtar Kelimeler: Üniversitede renkli nevruz

Üniversitede renkli nevruz

Üniversitede renkli nevruz

Üniversitede renkli nevruz

 

Nevruz kutlaması yapıldı

Akademik alanda öğrencilerine yönelik sağladığı çalışmalarla büyük değer kazanan Kırıkkale Üniversitesi, baharın gelişini coşku içerisinde kutladı. Öğrenci Konseyi´nin organize ettiği Nevruz Bayramı etkinliğinde renkli görüntüler yaşandı.

KUTLAMA YAPILDI

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi´nin organize ettiği Nevruz Bayramı, bir coşkuyla kutlandı. Üniversite kampus alanında gerçekleştirilen etkinliklere Rektör Prof Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları, öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve öğrenciler katıldı. Etkinlik ülkemizde son günlerde meydana gelen olayların, içinde bulunduğumuz bu zorlu günlerin aksine birlik, beraberlik ve huzur içerisinde gerçekleşti.

DEMİRCİLİK SANATINA VURGU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Türklerin ?demircilik sanatına? vurgu yapan ve Ergenekon´dan çıkışı sembolize eden örs üzerinde demir dövme merasimi gerçekleştirildi. Şenlik, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız´ın üniversite topluluklarına ait etkinlik stantlarını gezmesi, 16 Türk Devleti bayrağının gösteri alanına gelmesi ve çeşitli yarışmalar ile devam etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı