Anahtar Kelimeler: UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

O GÜN NELER OLACAK?

 

Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen hainlerin başlattığı 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü yaklaşırken Kırıkkale´de kara günü anma etkinlikleri netlik kazandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında bugün şehitlik ziyaretiyle başlayacak etkinlikler 15 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek.

 

MİLLETİN ZAFERİ 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında anma etkinlikleri düzenlenecek. Planlanan etkinliğin düzenlenmesi için kent genelinde bulunan il müdürleriyle bir araya gelen Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, hain darbe girişiminin asla unutulmayacağını ve yıllarca milletin zaferi olarak anılacağını kaydetti. Kırıkkale´de yapılacak olan program ise şu şekilde. 11 Temmuz Salı günü saat 11.00´da şehitlik ziyareti yapılacak, saat 12.00´da Nur Cami´nde şehitlerin anısına mevlit okutulacak, Cumhuriyet Meydanı´nda fotoğraf sergisi açılacak. 12 Temmuz Çarşamba günü Saat 14.00´da ise şehitlerin aileleri ziyaret edilecek.

 

HAFTA BOYU SÜRECEK

Etkinlikler, 13 Temmuz Perşembe günü saat 10.30´da Müftülük Konferans Salonu´nda Bir ihanetin anatomisi 15 Temmuz´ adında konferans ile devam edecek. 14 Temmuz Cuma günü Saat 12.00´da Nur Cami´nde Kuran-ı Kerim tilaveti ve hatim duası programı yapılacak. Akşam ise Polis evinde şehit ailelerinin de katılacağı yemek verilecek. 15 Temmuz Cumartesi günü ise saat 11.00´da İl Kültür Merkezi´nde Anma Programı düzenlenecek. Saat 21.00´da ise Cumhuriyet Meydanı´nda ´Demokrasi yürüyüşü ve nöbeti gerçekleştirilecek. Vali Haktankaçmaz, düzenlenecek olan programlara Kırıkkale halkını davet ederek, hain darbe girişimi sırasında vatandaşların dik durduğunu ve anma etkinliklerinde de yanında olmalarını istediklerini söyledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli