Anahtar Kelimeler: Ürdün özel ziyaret

Ürdün´den çok özel ziyaret

Ürdün´den çok özel ziyaret

Ürdün´den çok özel ziyaret

Silah Fabrikası ve yeni

silahı görmeye geldiler!

MKE Kurumu´nun son yıllarda yaptığı atılım yurt dışında da yankı uyandırıyor. Zaman zaman yurt dışından gelen ziyaretçilere önceki gün Ürdün heyeti de eklendi.

FABRİKALARA ZİYARET

MKE Kurumu´nun önceki gün çok özel ziyaretçileri vardı. Kurumun son yıllarda yaptığı atılım dolayısıyla yurt dışından gördüğü ilgi giderek artıyor. Zaman zaman yurt dışından gelen heyetler kurum ve fabrikalarını özel izinle gezerken, bu heyetlere Ürdün´de eklendi. Ürdün´den önceki gün gelen bir heyet kurumun Çelik ve Mühimmat Fabrikası´nı gezerek incelemelerde bulunup bilgi aldığı, arından da yeni üretilen tüfeklerin methini duydukları için Silah Fabrikası ve Müzesi´ni de ziyaret ettikleri öğrenildi.

SİLAHIN METHİNİ DUYMUŞLAR

Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, ziyaretle ilgili bir paylaşımda bulunarak, ?Bugün fabrikamızın misafirleri Ürdün heyeti idi. Ürdün heyet başkanı sayın Tümgeneral Mohammed Arajneh´ in jestine teşekkür ederim? dedi. Heyetin bazı fabrikaları gezdiği ve methini duydukları için de Silah Fabrikası´na uğrayarak hem yeni silah ve hem de üretimi konusunda bilgi aldıkları kaydedildi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli