Anahtar Kelimeler: Ustalar eğitim alacak

Ustalar eğitim alacak

Ustalar eğitim alacak

Ustalar eğitim alacak

Seminere katılacaklar

Kırıkkaleli oto tamir ustaları, otomatik şanzımanlı araçlar üzerine 2 gün boyunca Ankara´da Madeni Eşyalar Federasyonu´nun düzenlenen seminerde eğitim alacak.

30 KİŞİDEN OLUŞAN EKİP

Kırıkkale Oto Sanatkârları ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı´nın öncülüğünde 30 kişiden oluşan oto tamircisi Madeni Eşyalar Federasyonu´nun Ankara Hilton Otelde düzenlediği otomatik şanzımanlı araçların bakımı ve tamiratı konusunda eğitim alacak. 2 gün sürecek eğitim hakkında gazetemize açıklamada bulunan Oda Başkanı Murat Pehlivanlı, düzenlenen eğitimle oto tamirci esnaflarının alanlarında daha da uzman olacaklarını otomatik vitesli araba kullananların yaşadığı tamir ve bakım sıkıntısı artık yaşanmayacağını söyledi.

ARTARAK DEVAM EDECEK

Eğitimin faydalı olacağına inandığını belirten Pehlivanlı, ?Bu seminerle kendimizi yenileyeceğiz. Böylelikle müşterilerimiz araçlarının bakım ve tamiratı için Ankara yada İstanbul´a gitmek zorunda kalmayacaklar. Eğitim almakla sadece otomatik şanzımanlı araçların tamiratı değil birçok anlamda bakımını da yapabileceğiz. Şimdilik 2 günlük bir eğitim ama bu kadarla sınırlı kalmayacak. İnşallah bundan sonraki düzenlenecek eğitimlere diğer esnaf kardeşlerimizle de katılacağız. İlgi çok büyük. İnşallah arkadaşlarımız için bu eğitimin faydalı olacağına inanıyorum? şeklinde konuştu. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli