Uyar'ın babasına büyük onur

Uyar

Uyar'ın babasına büyük onur

İsmi sahip parkına verildi

Bahşılı İlçesine bağlı Karaahmetli köyü yakınındaki baraj gölü kıyısında açılan sahil parkına Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ın babası Yusuf Uyar'ın ismi verildi.

Birlikte çalışacağız

Bu amaçla sahil parkında bir tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Bu zamana kadar kendini fakire, yoksula, engelliye adayan, Bahşılı-Kırıkkale TEMA temsilcisi olarak ağaçlandırmaya önem veren değerli babam Yusuf Uyar için gurur verici bir gün. Biz köylerimizle bir bütün halinde çalışacağız ve her türlü desteği vereceğiz. Şimdiye kadar diğer köylerimizle sorunlara çare olmaya çalıştık, bundan sonrada her türlü sorunları ortadan kaldırmak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Bir olacağız ve beraber olacağız. Bazı sorunlar hemen çözülmeyebilir ama çözülmesi için birlikte sizleri her zaman makamımıza bekliyoruz, birlikte çözeceğiz.

Bizi onurlandırdınız

Bundan hiçbir endişeniz olmasın. Eğer biz Bahşılı da yaşıyorsak, bu köylerde bize bağlı ise, sizlerle özel idare, vali, kaymakam ilgileniyor sözünü biz ortadan kaldırdık. Hep birlikte hem acı günümüzde, hem tatlı günümüzde, hem hizmetimizde birlikte olmaya devam edeceğiz. Bunu kesinlikle unutmayınız birlikteyiz. Onun dışında greyder, çöp aracı, ilaçlama gibi işleri biz fahri olarak üstleneceğiz. Ulaşım konusunu da muhtar ile kaymakam ile oturup çözmeye çalışacağız. Birbirimize destek olacağız. Bu Karaahmetli Yusuf Uyar sahil parkını teveccüh ettiğiniz için, bu onuru bizlere verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu parkın Karaahmetlimize, Bahşılımıza ve Kırıkkalemize hayırlı olmasını diliyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Geniş katılım oldu

Konuşmaların ardından hep beraber dua edilerek parkın açılış kurdelesi kesildi. Gölet kıyısındaki muhtarlık geçici misafirhanesine kadar yürünerek ikramda bulunuldu. Programa Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar, Belediye Meclis Üyesi Hasan Bilgiç, Karaahmetli köy muhtarı Muzaffer Sarıtaş, eski Belediye başkanı İsmail Çinkaya, eski il genel meclis üyesi  Davut Apaydın, Bahşılı ve Karaahmetli vatandaşlar katıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli