Anahtar Kelimeler: Uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonu!

Uyuşturucu operasyonu!

Uyuşturucu operasyonu!

3 kişi tutuklandı

 

Kırıkkale´de uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3´ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

OPERASYON YAPILDI

Kırıkkale´de uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3´ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 11  Eylül günü torbacı tabir edilen şahısların  Ankara ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi  Kırıkkale´ye getirecekleri ihbarı üzerine harekete geçerek şahısların kullanmış olduğu araca Kırıkkale-Ankara yolu üzerinde operasyon düzenledi.

 

TUTUKLAMA KARARI

Düzenlenen operasyonda M.E, Y.E, İ.B ve R.U isimli şahıslar üzerinde bir miktar eroin ile birlikte ele geçirildi ve göz altına alındı. Aynı gün yakalanan şahıslarla birlikte evinde uyuşturucu kullanıma olanak sağlayan K.İ.´nin  Kaletepe Mahallesi´ndeki evine de operasyon yapıldı. Operasyonda uyuşturucu madde alımında kullanılan birçok malzeme bulunurken K.İ. gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.E ve R.U. uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan, K.İ. ise uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak ve yer temin etmek suçundan tutuklanarak cezaevine sevk edildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli