Anahtar Kelimeler: Uyuşturucuya savaş açtık

Uyuşturucuya savaş açtık

Uyuşturucuya savaş açtık

Uyuşturucuya savaş açtık

Ülkü Ocakları bir araya getirdi

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman Ülkü Ocakları ile ilgili kamuoyundaki kötü algının ortadan kalkması için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Toraman ocak olarak asrın belası uyuşturucu ile mücadelede önemli mesafe kat ettiklerini belirterek ?Biz Türk üz bu hale düşmeyiz? dedi.

ÜLKÜ OCAKLARININ İMAJI DEĞİŞTİ

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman Ülkü Ocaklarının öteden beri kamuoyundaki imajının artık iyi yönde olgunlaşmaya başladığını söyledi. Uzun yıllar Ülkü Ocaklarının bazı çevrelerce imajı ve yapılanması konusunda kara propaganda yapılarak kötü yansıtılmaya çalışıldığını söyleyen Toraman oysa Ülkü Ocaklarının eğitim, kültür, sanat ve sosyal etkinliklerle gençliğin örf adet ve geleneklerine bağlı bireyler olarak yetişmesi için ciddi çalışma içinde olduklarını bildirdi. Toraman özellikle uyuşturucu konusunda ciddi bir çalışma içinde olduklarını bildirdi

EMNİYET İLE ORTAK ÇALIŞMA

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman ocak olarak çalışmalarını anlatmak üzere düzenlediği yemekli basın toplantısında ülkü ocakları olarak Kırıkkale´de özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda ciddi mesafe kat ettiklerini söyledi. Ülkü Ocakları olarak Emniyet Müdürlüğünün de bu konudaki hassasiyetine istinaden Kırıkkale´de yaygınlaşan uyuşturucu alışkanlığının önüne geçmek için üstlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ VE ÜLKÜ OCAĞI

Tolgahan Toraman Kırıkkale´nin konumundan kaynaklanan uyuşturucu trafiğinin en yoğun iller arasında olduğunu bu nedenle özellikle üniversite kampus çevresinde ve apart oteller bölgesinde uyuşturucu ile mücadelede önemli mesafe kat ettiklerini bildirdi. Bu arada Ülkü ocakları olarak kültür sanat ve diğer sosyal etkinliklerle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına katkı sağladıklarını söyledi.

EĞİTİM KÜLTÜR VAKFI OLACAĞIZ

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman Ülkü Ocaklarının bir anlamda eğitim kültür vakfı hüviyetinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Eğitim Kültür Vakfı olarak gençliğin eğitimde kültürde donanımlı yetişmesi ve ülkenin birlik ve beraberliğinde rol oynamalarını temin için Ülkü ocakları olarak her türlü özveriye hazır olduklarını da belirtti. Bu arada Ülkü Ocaklarının düzenli olarak gençlere yönelik düzenli olarak çeşitli konularda eğitim verdiğini de söyledi. Gençlerin çekinmeden ocağa gelebileceklerini anlatan Toraman bu konuda zaman zaman aileleri ziyaret ederek bu konularda bilgilendirdiklerini kaydetti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false