Anahtar Kelimeler: Uzun yangın söndürdü

Uzun yangın söndürdü!

Uzun yangın söndürdü!

Uzun yangın söndürdü!

İl Müdürü Uzun tatbikata katıldı

Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Uzun, müdürü olduğu kurumda gerçekleştirilen yangın söndürme tatbikatına bizzat katıldı ve eline yangın söndürme tüpünü alarak tatbikatta yangını kendisi söndürdü.

TATBİAT YAPILDI

Kurumlarda yangın söndürme tatbikatları aralıklarla devam ediyor. Kamu kurumu personellerine yangın anında neler yapılması gerektiği anlatılırken, aynı zamanda tatbikatta yapılarak yangın söndürme işlemi fiili olarak gerçekleştiriliyor. Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğü´nde de yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Personele önce yangın anında neler yapılması gerektiği anlatıldı adından ise avluda tatbikat gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun´un da bizzat katıldığı seminer ve tatbikatta Uzun, yangın söndürme tüpünü alarak kontrollü şekilde yakılan ateşi söndürdü.

UZUN BİZZAT KATILDI

Yangını söndürmede başarılı olan Uzun, personele yangın anında nasıl davranılması gerektiğini fiili olarak hem gösterdi ve hem de anlattı. Uzun, ?Sağlık Müdürlüğümüz Sivil Savunma birimimizce personele yönelik bilgi ve duyarlılığı arttırma amacıyla hazırlanan "yangın" (bina içi ve dışı olası yangın ve müdahale) konulu sunuma katıldık. Ardından yangına müdahale ve yangın tüplerinin kullanımı ile ilgili bilgilerimizi tazeleyip pratik yaptık? dedi. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli