Anahtar Kelimeler: Uzun personele teşekkür

Uzun´dan personele teşekkür

Uzun´dan personele teşekkür

Uzun´dan personele teşekkür

112´den kar mesaisi

112 Hızır Acil ekipleri karlı havanın etkili olduğu hasta ve yaralılara güç şartlar altında mesai yaparak ulaşmaya çalıştılar.

YOĞUN ÇALIŞTILAR

Karlı hava nedeniyle ulaşımın engellendiği Kırıkkale´de kazalar, hasta ve yaralılara 112 Hızır Acil ekipleri yetişti. Gece ve gündüz boyunca yoğun şekilde çalışan ekipler Kırıkkale´nin takdirini kazandı. Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mustafa Uzun ekiplerin çalışmalarına yönelik hem görüntüleri ve hem de duygularını paylaştı. Uzun sosyal medya hesabında ekiplerin çalışmaları konusunda şunları ifade etti:

MESAJ YAYINLADI

?Kırıkkale´miz bugün kar yağışı sonucu beyaza büründü. Böyle koşullarda, ihtiyacı olanlara sağlık hizmetinin kesintisiz aksamadan verilmesi daha da önem arz etmektedir. Müdürlüğümüze bağlı 112 Acil ve UMKE (ulusal medikal kurtarma ekibi) ekiplerimiz acil sağlık hizmetine ihtiyacı olanlara ulaşmak için üstün gayret gösterip görevlerini aksatmadan vatandaşlarımızın yardımına koştular. Görevlerini ifa ederken trafik kazasına maruz kalan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletir, özverili çalışmalarından dolayı, 112 Acil ve UMKE çalışanlarımıza teşekkür ederim.?

HALAT´TAN TEŞEKKÜR

Bu arada, kar yağışının etkili olduğu ve yolların kapandığı gece evde kızı kolundan kaza ile yaralanan Gazeteci Halil Halat´ta çağırdığı 112 Acil ekiplerinin karlı havaya ve kapalı yollara rağmen 5 dakikada evine gelmesi ve çocuğu acil olarak hastaneye kaldırmaları üzerine sosyal medya hesabından hem Dr. Uzun´a ve hem de 112 ekiplerine teşekkürlerini iletti. Zor koşullara rağmen eve birkaç dakika içinde ulaşan ekiplerin duruma müdahale ederek çocuğu hastaneye yine güç şartlara rağmen yetiştirdiği öğrenildi. Halat, ?Bu zor koşullarda çok kısa sürede eve gelen ve kızımı acil olarak hastaneye yetiştiren ekibe ve zor koşullarda çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum, Allah kolaylıklar versin? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli