Anahtar Kelimeler: Vakit Kırıkkale vakti

?Vakit Kırıkkale vakti?

?Vakit Kırıkkale vakti?

AK Parti Teşkilatı ve milletvekili adayları listelerin açıklanmasından sonra ilk kez bir araya gelerek toplantı yaptı. Adaylar ve teşkilat iftarda buluştu. İFTARDA BULUŞTULAR AK Parti Teşkilatı ve milletvekili adayları ilk kez bir araya geldi. Listelerin

AK Parti Teşkilatı ve milletvekili adayları listelerin açıklanmasından sonra ilk kez bir araya gelerek toplantı yaptı. Adaylar ve teşkilat iftarda buluştu.

 

İFTARDA BULUŞTULAR

AK Parti Teşkilatı ve milletvekili adayları ilk kez bir araya geldi. Listelerin açıklanmasından sonra adaylar ve teşkilat önce il başkanlığı binasında buluştu, ardından da iftar yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında bir araya gelen teşkilat ve adaylar seçime yönelik çalışmalar konusunda istişare yaptılar. Toplantıya Nuh Dağdelen başkanlık ederken, Ramazan Can, Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan´da katılarak seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

 

VAKİT KIRIKKALE VAKTİ

Toplantı konusunda bilgiler veren İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Ak Partiye gönül vermiş Milletvekili Aday Adaylarımızla ve Seçim Koordinasyon Merkezi ekibimizle iftarda buluştuk. Seçim çalışmalarımız hakkında istişare ettik? dedi. Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısı konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?Vakit Kırıkkale vakti. Ak Parti Kırıkkale Teşkilatı olarak Seçim Koordinasyon Merkezi toplantımızı gerçekleştirdik? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false