Anahtar Kelimeler: Vali araçla ilgili konuştu

Vali de araçla ilgili konuştu!

Vali de araçla ilgili konuştu!

Vali de araçla ilgili konuştu!

?Kırıkkale´den gitmesi söz konusu değil?

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Halktankaçmaz, Kayseri´deki terör saldırısında kullanılan araçla ilgili "Bizim o plakadaki araçta bir sıkıntı yok. Sahibinin de bilgisine müracaat edildi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Halktankaçmaz, Kayseri´deki terör saldırısında kullanılan araçla ilgili "Bizim o plakadaki araçta bir sıkıntı yok. Sahibinin de bilgisine müracaat edildi. Aracın plakası taklit edilmiş. Kayseri´deki olayda kullanılan aracın plakası sahte bir plaka." dedi. Haktankaçmaz, bir düğün salonunda düzenlenen "Tarım Sektörü İstişare Toplantısının" ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul ve Kayseri´deki terör saldırılarında şehit olan güvenlik görevlilerine Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Kayseri´deki olayda kullanılan araca takılı 71 plakanın sahte olduğunu vurgulayan Haktankaçmaz, şu bilgileri verdi:

TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

"Kırıkkale´deki aracın oraya gitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Terör örgütlerinin azdığı ve hain emellerini artırdığı son dönemde bütün ülkede alınan tedbirler gibi Kırıkkale´de de tedbirlerimizi aldık. Bu yeni olay sonrasında tedbirleri yeniden gözden geçirdik. İnşallah Kırıkkale´de de böyle bir olayın olmasına müsaade etmeyeceğiz. Güvenlik birimleri olarak tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarttık. Bizim o plakadaki araçta bir sıkıntı yok. Sahibinin de bilgisine müracaat edildi. Aracın plakası taklit edilmiş. Kayseri´deki olayda kullanılan aracın plakası sahte bir plaka. Bizim buradaki araçta bir sıkıntı yok."



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false