Anahtar Kelimeler: Vali HALK GÜNÜ yaptı

Vali ?HALK GÜNÜ? yaptı

Vali ?HALK GÜNÜ? yaptı

Vali ?HALK GÜNÜ? yaptı

O da halkı dinledi

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Halktankaçmaz, "Kamu görevlileri millete hizmet etmek için var. Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde bir aksama varsa bunu dışarıdan gören gözlerin değerlendirmesi anlamında çok kıymetli olacaktır? dedi.

HALK GÜNÜ TOPLANTISI

Valilik Toplantı Salonu´nda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Haktankaçmaz, halk günü uygulamasıyla vatandaşlarla her ay düzenli olarak bir araya geleceklerini, talepleri ve şikayetleri birinci ağızdan öğreneceklerini söyledi. Vali yardımcıları ve daire amirlerinin de bu toplantılarda yer alacağını belirten Haktankaçmaz, şöyle konuştu: "Bu toplantılarımızda şikayet ve sıkıntı olan hususların önemli olduğu kadar öneriler de bizler için çok kıymetli olacak.

?ŞİKAYETLERİ DİNLEYECEĞİZ?

Yanlış giden bir durum varsa vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu bir konu üzerinde, bu uygulama sayesinde bire bir müdahil olmak anlamında faydaları olacak. Bu toplantılarla vatandaşlarımızla doğrudan bir araya gelmek bizler için çok faydalı olacak. Kamu görevlileri millete hizmet etmek için var. Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde bir aksama varsa bunu dışarıdan gören gözlerin değerlendirmesi anlamında çok kıymetli olacaktır. Vatandaşlarımızın dileklerini, isteklerini ve şikayetlerini dinleyeceğiz. Bunlardan hemen çözülebilecek olanları anında çözüme kavuşturacağız."

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Vali Haktankaçmaz, her ayın ilk çarşamba günleri düzenlenecek halk günlerine dilek, istek, sıkıntı ve önerileri olan Kırıkkaleli vatandaşları beklediklerini kaydetti. Toplantıya katılan mahalle muhtarları, toplantının iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğunu belirterek, görüş ve önerilerini dile getirdi. Basın mensuplarının salondan ayrılmasından sonra vatandaşlar Vali Haktankaçmaz´a taleplerini iletti.



salih celik
8.12.2016 22:52:11
Sayin Vali bey Ben Yurtdisinda yasayan bir kirikkaleli olarak bir defa halk gunu toplantisina gittim ve kirikkalenin sembolu kale ve oradaki kanal sonucunu ne olacak diye sordum seneye geldiginizde aile ve misafirlerinizle oraya gidebilirsiniz dediler iki yil oldu halen sonuc yok ikinci bir sorum arabalarin kaldirimlara park etmeleri ilginize simdiden tesekkur ederim SAYGILAR

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false