Anahtar Kelimeler: VALİ KOLAT VEDA MESAJI

VALİ KOLAT´TAN VEDA MESAJI

VALİ KOLAT´TAN VEDA MESAJI

VALİ KOLAT´TAN VEDA MESAJI

Vali veda etti

1 Mayıs itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılan Kırıkkale Valisi Ali Kolat emekliliği dolayısıyla veda mesajı yayımladı. Vali Kolat emekliliği dolayısıyla Kırıkkalelilerden helallik istedi.

41 YILLIK MEMURİYET

Vali Kolat mesajında ?18 Ağustos 2012 tarihinde büyük bir onurla başladığım Kırıkkale Valiliği görevinden, yaş haddi nedeniyle 1 Mayıs 2016 tarihinde emekli olacağım. Şerefle başladığım ve Devletin çeşitli kademelerinde çalıştığım memuriyet görevini 41 yıl sonra tamamlıyorum. Bu minvalde yaklaşık dört yıl, Kırıkkale´ye ve Kırıkkaleli hemşehrilerime hizmet ettim. Kırıkkale´nin gelişmesi, kalkınması ve daha iyi yaşanabilir hale getirilmesi için hep birlikte çalıştık ve gayret gösterdik. Bu dönemi şahsım için ustalık dönemi olarak görüyorum. Devletimizin ve Hükümetimizin destekleriyle Kırıkkale için çok önemli olduğuna inandığım yatırımları ve projeleri başlattık.

HAYIRLI İŞLERDEN MUTLUYUM

Önemli eserleri halkımızın hizmetine sunduk. Yeni Valilik Hizmet Binası, Nur Camii ve Külliyesi, Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi, MKE Çelikhane Tesisi, Silah Sanayii İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Tıp Fakültesi Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi, eğitim, sağlık, spor, tarım, sulama, enerji ve daha birçok alanda önemli projeleri hep birlikte hayata geçirdik. Devlet kaynaklarını yatırımla buluşturup hizmete dönüştürdük. Eşim Hanımefendi ve ben, Kırıkkale´de görev yaptığım süre içerisinde herkesle ve her kesimle çok rahat iletişim kurduk. Halkımızla gönül birliği içerisinde olduk. Onların derdiyle dertlendik. Yanında, yakınında ve sofrasında bulunduk. Şehitlerimizin hüznünü, bayramlarımızın sevincini paylaştık. Kısacası onlarla hemhal olduk. Kırıkkale´de güzel dostlarla tanıştık ve dostluklar kazandık. Şöyle geriye doğru baktığımda güzel ve hayırlı işler ve izler görüyor olmaktan mutluyum.

HERKESTEN HELALLİK İSTEDİ

İdareciliğim süresince adil ve dürüst davranmayı şiar edindim. İyi niyetli, hoşgörülü, samimi ve insanları ötekileştirmeden kucaklayıcı bir yönetim modeli uygulamaya çalıştım. Bazen görev gereği kırgınlıklar ve dargınlıklar yaşanmış olabilir. Şunu açık yüreklilikle belirteyim ki, nefsim dolayısıyla hiç kimseyi üzüp kırmamaya çalıştım. Kırıp dökmeden, motive ederek iyi işler başarmaya çalıştık. Kırıkkale´de bulunduğum süre içerisinde yapılan çalışmalara katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile şahsıma Anadolu şehri Kırıkkale´de Vali olarak hizmet etme imkânını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın İçişleri Bakanımız olmak üzere, Bakanlarımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla, Kırıkkale´ye ve tüm Kırıkkalelilere veda ederken, herkesten helallik diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli