Anahtar Kelimeler: Vali sorun talepleri dinledi

Vali, sorun ve talepleri dinledi

Vali, sorun ve talepleri dinledi

Vali, sorun ve talepleri dinledi

Valilik´te halk günü yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ?Halk Günü? etkinlikleri devam ediyor. Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Halk toplantılarının Nisan ayı buluşması, Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmek amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının 17´incisi Valilik Konferans Salonu´nda yapıldı.

GENİŞ KATILIM OLDU

Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen Vali Haktankaçmaz, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan öneri ve sorunlara imkânlar çerçevesinde en uygun çözüm bulunabileceğini sözlerine ekledi. Vali Haktankaçmaz, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz hakkı vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıya, Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli