Anahtar Kelimeler: Vali yatırımları inceledi

Vali yatırımları inceledi

Vali yatırımları inceledi

Vali yatırımları inceledi

 

Çalışmaları yerinde gördü

 

 

 

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, İl merkezinde ve Balışeyh ilçesinde inşaat ve yapım çalışmaları devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

 

 

İNCELEME ZİYARETLERİ

Vali Haktankaçmaz incelemeleri kapsamında ilk olarak, il merkezinde halen yapımı devam eden Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu, Çamlık Camii, Selçuklu Camii ve Kırıkkale Merkez Bölge Yatılı Kur´an Kursu´nda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğüne ait inşaatları gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Vali Haktankaçmaz´a, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ile İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin eşlik etti. Daha sonra Balışeyh İlçesine geçen Vali Haktankaçmaz´ı, burada İlçe Kaymakam Vekili Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve ilçe protokolü karşıladı. Geçtiğimiz günlerde Dikmen köyünden I.Etap Sıcak Asfalt çalışmalarını başlatan Vali Haktankaçmaz, bu kapsamda Dikmen-Hıdırşeyh köyleri arasında yapımı devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

ÇALIŞMALARI GÖRDÜ

Gerekli kaynağın sağlanması halinde önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde Kırıkkale´de sıcak asfaltla buluşmayan köy kalmayacağını ifade eden Vali Haktankaçmaz, bu yılki program dâhilinde 113,70 Km. olun sıcak asfaltla buluşacağını söyledi. Hıdırşeyh ve Dikmen köyündeki vatandaşlarla da sohbet eden Vali Haktankaçmaz, harman yerinde ayçiçeği ürünü hasadı yapan çiftçilerin yanına giderek ürünlerinin bereketli olması temennisinde bulundu. Balışeyh İlçesinde yapımı devam eden Balışeyh Kapalı Spor Salonu ile Ballıbaba Kur´an Kursu inşaatlarını da gezerek çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Haktankaçmaz, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli