Anahtar Kelimeler: Vali gazetecilere jest

Vali´den gazetecilere jest

Vali´den gazetecilere jest

Vali´den gazetecilere jest

Birlikte kutlama yaptılar

Vali Ali Kolat ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla Kırıkkale´de görev yapan ulusal ve yerel gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek gazetecilerin günlerini kutladı.

KAHVALTI YAPTILAR

Kolat kahvaltıda yaptığı konuşmada, ?Kamu kurum kuruluşları Sivil toplum kuruluşları sorun yaşamadık sizlerle de sorun yaşamadık bizlere Allah razı olsun derlerse yeter? dedi. ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?   dolayısıyla Vali Ali Kolat  ve emniyet müdür Hasan Onar  Polis Evinde ulusal ve yerel gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Gazetecilerin günlerini kutlayan Kolat ve Onar gazetecilerin çalışmalarında başarılar dilediler.

YATIRIMLARI ANLATTI

Kahvaltı öncesi konuşma yapan Vali Kolat, ?Güzel haberleri ülkemizin her zaman huzur içinde olması temenni ediyoruz. Siz olanları duyurmakla görevlisiniz bazı bölgelerde huzursuzluk var ülke genelinde  huzur içerisindeyiz.  Kırıkkale´de yatırımlar devam ediyor. Kamu kurum kuruluşları Sivil toplum kuruluşları sorun yaşamadık sizlerle de sorun yaşamadık bizlere Allah razı olsun derlerse yeter? ifadelerini kulandı. Kolat´ın konuşmasının ardından ise ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?    dolayısıyla yaş pasta kesildi. Yaş pasta kesiminin ardından ise Bahşılı AA muhabiri Ahmet Yaman´ında doğum günü kutlandı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli