Anahtar Kelimeler: Vali önemli açıklamalar

Vali´den önemli açıklamalar

Vali´den önemli açıklamalar

Vali´den önemli açıklamalar

Ziyaretler sürüyor

Kırıkkale´ye Vali Vekili olarak atanan Mükerrem Ünlüer´e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Vali Vekili Ünlüer ziyaretlerde önemli açıklamalar yapıyor.

KIRIKKALE AÇIKLAMASI

Ünlüer dünkü ziyaretlerde de Kırıkkale´ye yönelik açıklamalarda bulundu.  Kırıkkale´yi tanımaya çalıştığını söyleyen Vali Ünlüer ?Kırıkkale´yi MKE ve Tüpraş ile tanıyorduk. Kırıkkale orta ölçekli, huzurlu olarak bilinen bir Anadolu şehri. Kırıkkale bizim meslekte tercih edilebilir bir şehir. Bizim görevimiz burada Kırıkkale´ye gerçekten hizmet etmek. Yetişmiş insanlarız, birikimimizi aktarmamız lazım. Tabi ki hizmet tek başımıza yapacağımız bir iş değildir. Bu Kırıkkalelilerle, siyasilerle çok iyi bir koordine sağlayarak olur. Sorunların ne olduğunu bizler bilemeyiz sizler söyleyeceksiniz. Bunu bize her türlü kanalla taşıyabilirsiniz.

BİZLERİ MÜTİVE EDİN

Yazılanlardan, çizilenlerden, eleştirilerden gücenmeyiz, biz bunlara açığız. Yeter ki sorun gündeme taşınsın, bizde o sorunu canı gönülden ilgilenerek çözelim. Bu ülke bizim için kaynağını kullandı, bizim de ülkeye vefa borcumuz var. Koordineli bir şekilde çalışmamız lazım. Şehri ilgilendiren önemli projelerde bizleri motive edeceğinizi düşünüyorum. Basının en önemli görevlerinden bir tanesi de rehavete kapıldığımız zaman uyarırsınız diye düşünüyorum. Kırıkkale için hep beraber bir şeyler yapabilmenin peşindeyiz? dedi.      



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false