Anahtar Kelimeler: Vali ziyaret

Vali´den OSB´ye ziyaret

Vali´den OSB´ye ziyaret

Vali´den OSB´ye ziyaret

Üretim bilgisi aldı

Vali Dr. M.İlker Haktankaçmaz Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti Vali Haktankaçmaz´ı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın ve diğer yetkililer karşıladı. Vali Haktankaçmaz OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın´dan bilgi aldı.

İNCELEMEDE BULUNDU

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın ve diğer üyelerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, Organize Sanayi Bölgesinde Fotovoltayk Panel üretimi yapan ALFA Solor Enerji A.Ş. firması ile Katı Yakıt,Full-Oil ve Doğalgaz Kazanları imalatlarının yapıldığı Kubuş Kazan Firması İmalathanelerinde incelemelerde bulundu. Firma yetkililerine teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, işlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

AYDIN BİLGİ VERDİ

Ziyarette OSB hakkında bilgi veren OSB yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, ?Kırıkkale OSB 64 parsel Yatırımcılar ne zahmetlerle yatırım yaptığını biliyoruz, ciddi bir üretim aşaması var ilimizin yönetimini yanımızda görmekten mutlu oluyoruz bizlere destek veriyorlar birçok sorunları dayanışma içerisinde aşıyoruz. Her gecen gün OSB farklı sektörlerde üretim oluyor sanayici görmekten mutlu oluyoruz biz yönetim olarak her zaman destek veriyoruz. OSB yönetiminden ziyade yönetim her zaman destek veriyoruz. OSB yönetiminden ziyade yönetim her zaman destek veriyor.? diye konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli