Anahtar Kelimeler: Vali Sulu Mağara büyük ilgi

Vali´den Sulu Mağara´ya büyük ilgi

Vali´den Sulu Mağara´ya büyük ilgi

Vali´den Sulu Mağara´ya büyük ilgi

Keskin´de inceleme yaptı

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, ?Sulu Mağara turizmin hizmetinde olmalı? dedi. Vali Haktankaçmaz´ı İlçeye gelişinde; Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan ve Kekin Belediye Başkanı Dede Yıldırım karşıladı.

KESKİN ZİYARETİ

Vali Haktankaçmaz ilk olarak, Keskin Halk Kütüphanesi ve Ressam Rahmi Pehlivanlı Konağını gezerek, buradaki yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra, Keskin Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Keskin Kaymakamı tarafından ilçe genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Ardından Keskin Kaymakamlığı, Keskin Belediye Başkanlığına geçen Vali Haktankaçmaz´a, Keskin´in tarihi, kültürü ve sosyal durumu hakkında bilgi verildi ve İlçeye yapmış olduğu ziyaretin anısına plaket takdim edildi.

SULU MAĞARA AÇIKLAMASI

Son olarak sırasıyla, Keskin Sulu Mağara, İlçe Halk Eğitim Merkezi ile Karıştıran Mevkiinde bulunan mesire alanını gezen Vali Haktankaçmaz buralardaki incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı. Vali Haktankaçmaz Sulu Mağara ile yakından ilgilendi ve buranın durumu hakkında da detaylı bilgi alarak Sulu Mağara´nın mutlaka turizm alanında kullanılması gerektiğini söyledi. 



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli