Anahtar Kelimeler: Vali TÜKÇEV övgü

Vali´den TÜKÇEV´e övgü

Vali´den TÜKÇEV´e övgü

Vali´den TÜKÇEV´e övgü

Vali Haktankaçmaz TÜKÇEV

yönetimi ile görüştü

Vali, Başkan Şahin´i tebrik etti

Kırıkkale Valisi Doç. Dr. M. İlker Haktankaçmaz, TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Başkan Şahin, TÜKÇEV´i ve Yönetim Kurulu Üyelerini Vali Haktankaçmaz´a tanıttı, çalışmalarını ve hedeflerini açıkladı.

VALİ´Yİ ZİYARET ETTİLER

Türkiye Kamu Çalışanları ve Emekliler Vakfı (TÜKÇEV) Başkanı İlhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kırıkkale Valisi Doç. Dr. M. İlker Haktankaçmaz ile görüştü. Vali Haktankaçmaz, TÜKÇEV Vakfı Başkanı İlhan Şahin ve yönetimini makamında kabul etti. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Başkan Şahin, vakfı ve yönetim kurulu üyelerini Vali´ye tanıttı, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri ile çalışmaları, ayrıca hedefleri konusunda bilgiler verdi.

ŞAHİN BİLGİ VERDİ

Yönetim Kurulu Üyeleri Neşet Erkeç, Hızır Dalgalı, Ahmet Yamanel, Ercan Köksal ve Celal Yüksel ile birlikte Vali Haktankaçmaz´ı ziyaret eden Başkan İlhan Şahin, ?Sayın Valim bizler kamu çalışanlarıyız. Kırıkkalemize kuruluşu 70´li yıllara dayanan Türkiye Kamu Çalışanları ve Emekliler Vakfı şubesini açtık. Temel felsefemiz kamu çalışanları olduğumuz için kamu ciddiyeti ile eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerde bulunmak. Faaliyet ve çalışmalarımız zaman zaman basınımıza yansıyor. Üyelerimize maddi ve manevi anlamda katkı sağlıyoruz. Geçen yıl açtığımız Temel Bilim Eğitim Merkezi ile çocuklarımızı liselere, üniversiteye ve kamu alanında çalışmaya hazırlayan kurslar düzenliyoruz. Bu sene ilk yılımızda YGS´de kayda değer çok önemli dereceler elde ettik. Birinci yılımızda birinci çıkarmayı başarmış olmak bizleri memnun etti. İlimizde eğitim çalışmalarına bu alanda kamu ciddiyeti getireceğimize inanıyoruz. Şimdiden bunun işaretlerini görmeye başladık.

?ONURSAL BAŞKANIMIZSINIZ?

Eğitim hizmetlerimizin yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz oluyor. En son Çanakkale´ye Mektup isimli bir program düzenledik. 800 küsür mektup geldi ilimizin çeşitli okullarından. Bu buzu çok gururlandırdı ve onurlandırdı. Dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Geçmişlerini bilmeleri için aynı gün değerli bir hocamızın katkılarıyla konferans düzenledik. Bu yarışmayı kabul buyurursanız sizlerin de himayeleri ile gelecek yıl Türkiye çapında düzenlemek ve mektupları siz değerli büyüklerimizin güzel önsözleri ile kitap haline getirmek istiyoruz. Kalıcı eserler bırakmayı amaçlıyoruz. Siz ilimizin en büyük mülki amiri ve bir kamu çalışanı olduğunuz için sizi de onursal başkanımız olarak görüyoruz? dedi.

VALİ TEBRİK ETTİ

Başkan Şahin ve vakfın çalışmalarını basından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyleyen Vali Haktankaçmaz, ?Çalışmalarınızı takip ediyorum. Özellikle eğitim alanındaki çalışmalarınız ve kültürel faaliyetlerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum. YGS´de elde ettiğiniz derecelerden ötürü mutlu olduk, tebriklerimi iletiyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Kırıkkale´ye derece kazandırdığınız için de teşekkür ediyorum. Takdire şayan bir gelişme? dedi. Vali Haktankaçmaz, Temel Bilim Eğitim Merkezi ile elde edilen başarının devam etmesini diledi.

BAŞARININ DEVAMINI DİLEDİ

Vali Haktankaçmaz ayrıca, Çanakkale Şehitlerine Mektup isimli yarışma ve konferansı da basından takip ettiğini, programa katılamadığından dolayı da üzüntü yaşadığını belirterek, vakfın başarılı organizasyonlara imza attığını söyledi ve devamını diledi. Başkan Şahin, mektup yarışmasının gelecek yıl Türkiye çapında yapılmasını planladıklarını Vali Haktankaçmaz´a bildirdi. Vali ise bundan memnun olacağını vurguladı. Başkan Şahin ayrıca, Vali Haktankaçmaz´ın Kırıkkale´nin en büyük mülki amiri ve kamu çalışanı olarak vakfın da onursal başkanı olduğunu söyledi.

ŞAHİN YENİ PROGRAMI ANLATTI

Bundan memnuniyet duyacağını açıklayan Vali Haktankaçmaz, TÜKÇEV olarak yapılan çalışmaların kamu ciddiyeti ile yapıldığını müşahade ettiğini ifade ederek, böyle devam etmesini istedi. İlk fırsatta Vakfı ve Temel Bilim Eğitim Merkezi´ni ziyaret edeceğini de söyledi. Ziyarette Başkan İlhan Şahin, Azerbaycan Devleti adına Azerbaycan Büyükelçiliği´nin kendilerine onur nişanı verdiğini, ayrıca düzenleyecekleri bir programa Japonya Büyükelçisi´ni davet edeceklerini açıkladı. Bununla ilgili program yapılacağı, programın da Japonya´ya giden Türk askerleri ile ilgili olacağı açıklandı. Vali programa memnuniyetle katılacağını belirtti.

ŞAHİN KİTABINI HEDİYE ETTİ

Aynı zamanda Gazeteci ve Yazar olan İlhan Şahin, Yitik İmparatorluğun Kayıp Çocukları isimli kitabı ile Kanal isimli kitap çalışması konusunda Vali´yi bilgilendirdi ve kendisine imzalı bir kitabını hediye etti. Vali Haktankaçmaz, Şahin´i gazeteci ve yazar kimliğinden ötürü de tebrik ederek, kitabı ilgiyle okuyacağını söyledi.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false