Anahtar Kelimeler: Vali Yaşam ziyaret

Vali´den Yaşam´a ziyaret

Vali´den Yaşam´a ziyaret

Vali´den Yaşam´a ziyaret

Akçelik´ten hastane konusunda bilgi aldı

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, önceki akşam Özel Yaşam Hastanesi´ne gelerek hem hastaneyi ziyaret etti ve hem de Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´ten hastane ile çalışmalar konusunda bilgi aldı.

AKÇELİK´E ZİYARET

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin önceki akşam çok özel bir ziyaretçisi vardı. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz hastaneyi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´ten hastanenin durumu ve çalışmalar konusunda bilgiler aldı. Hastanede ameliyat olan Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin´i ziyaret eden Vali Haktankaçmaz daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´in makam odasına geçerek hastanenin durumu ve çalışmalar konusunda bilgi aldı.

AKÇELİK BİLGİ VERDİ

Akçelik, Vali Haktankaçmaz´a hastanenin kapasitesi, hekim kadrosu, operasyonları ve diğer uygulamaları konusunda bilgiler verdi. Hastaneyi beğendiğine işaret eden Vali Haktankaçmaz, gerek sağlık çalışmaları ve gerekse istihdam ve ekonomiye olan katkısından ötürü hastane adına Akçelik´e tebriklerini iletti. Bir süre Akçelik ile sohbet eden Vali Haktankaçmaz, daha sonra hastaneden ayrıldı. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli