Anahtar Kelimeler: Vali yeni mesajı

Vali´den yeni yıl mesajı

Vali´den yeni yıl mesajı

Vali´den yeni yıl mesajı

Yazılı açıklama yaptı

Vali Ali Kolak 2015 yılının bitimi ve 2016 yılının başlangıcı olan yılbaşı ile ilgili basın açıklaması yaparak, Kırıkkalelilerin yeni yılını kutladı. Vali Kolat yayımladığı yeni yıl kutlama mesajında ?Devletin gülümseyen ve sıcak yüzü ile şefkatini vatandaşlarımıza daha çok hissettirmek için gayret sarf etmekteyiz? dedi.

YAŞANABİLİR HALE GELİYOR

Yılbaşı kutlamasını yazılı bir basın açıklaması ile yapan Vali Ali Kolat, ?Kırıkkale´de sizlerle birlikte 2015 yılını geride bırakarak yeni bir yıla daha adım atıyoruz. 2016 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve insanlık âlemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum. 2015 yılı Kırıkkale´miz için verimli geçmiştir. Devletimizin ve Hükümetimizin destekleriyle ilimize kazandırılan ve halkımızın hizmetine sunulan yeni hizmetler ve yatırımlarla Kırıkkale´nin çehresi de değişmektedir. Kırıkkale, her geçen gün daha iyi yaşanabilir hale gelmektedir?

TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

?Özellikle son yıllarda kamu ve özel sektör yatırımları ve hizmetlerinde önemli gelişmeler ve ilerlemeler yaşanmıştır. Bu kapsamda Kırıkkale, Yeni Hükümet Konağına kavuşmuştur. Nur Camii ve Külliyesi şehrimizin sembol eseri haline gelmiştir. Yeni Adalet Sarayı Projesi hazırlanmıştır. Kırıkkale´nin yıllardır özlemle beklediği Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi hayata geçirilmektedir. Türkiye´de ilk defa Kırıkkale´de Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulmaktadır. Kırıkkale Üniversitesi bünyesinde Teknoloji Geliştirme Bölgesi açılmıştır. MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası bünyesinde Yeni Çelikhane Tesisi inşası devam etmektedir. Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı hızla ilerlemektedir. Ankara-Delice-Samsun Otoyol Projesi tamamlanmıştır. Burada sayamadığımız daha birçok büyük ölçekli yatırımlar ve önemli çalışmalar titizlikle yürütülmektedir?

GAYRET GÖSTERMELİYİZ

?Tüm bu çalışmalarla birlikte vatandaşlarımızın yaşam memnuniyetini arttırıcı insan odaklı hizmet-yönetim anlayışı sergilenmektedir. Devlet olarak her zaman halkımızın yanında ve yakınında olmayı, onlarla sağlıklı iletişim kurmayı önemsedik. Halkımızın acısını, derdini, hüznünü ve sevincini paylaşmayı ve dayanışmayı anlamlı bulduk. Devlet-millet kaynaşması ve kucaklaşmasını sağlamak için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaktayız. Devletin gülümseyen ve sıcak yüzü ile şefkatini vatandaşlarımıza daha çok hissettirmek için gayret sarf etmekteyiz?

ORTAK AKLI EGEMEN KILACAĞIZ

?2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da Kırıkkale´nin gelişmesi, kalkınması ve daha ileri seviyeye ulaşması için var gücümüzle daha çok çalışmaya devam edeceğiz. İlimizde büyük bir uyum içerisinde tüm paydaşlarla istişare, işbirliği, elbirliği ve gönül birliği içerisinde olacak ve ortak aklı egemen kılacağız. Bu duygularla, şehit aileleri ve gazilerimizin, siyasi parti temsilcilerinin, esnaf, sanayici ve işadamlarımızın, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, basın mensupları ve tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin yeni yılını gönülden tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice yıllar diler, selam ve saygılarımı sunarım? dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı