Valilik binası Pazartesi hizmette

Valilik binası Pazartesi hizmette

Valilik binası Pazartesi hizmette

Vali gazetecilerle buluştu

Vali Ali Kolat, Eski Valilik Hizmet Binasında Basın Mensuplarıyla son kez kahvaltıda bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vali Kolat kahvaltı öncesi yaptığı açıklamada, yeni valilik binasının pazartesi günü hizmete gereceğini belirtti.

SON KEZ BİR ARAYA GELDİLER

Vali Ali Kolat valilik binasının yeni binaya taşınmadan önce Basın Mensuplarıyla sonkez eski binada  bur araya geldi. Kırıkkale 1920 yılından itibaren Kırık Köyünden ismini alarak Makine Kimya ile gelişen ve 1989 yılında vilayet olan güzel bir il olduğunu söyleyen Kolat, ?İlk Valimiz 17 Ağustos 1989 yılında göreve başlamışır. Ondan sonra da sırasıyla Uğur İnan, Şahabettin Harput, Behiç Çelik, Mustafa Bahrettin Demirer, Hakan Yusuf Güner Valilerimizden sonra akabinde ben 7´nci Vali olarak Kırıkkale´ye hizmet ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu ek bina 1997 de hizmete girdi. Ama hizmetlerde yetersiz kaldığı anlaşıldı. Devletimizin, Hükümetimizin ve Kırıkkale Eski Milletvekilimiz Sayın Beşir Atalay Beyin katkılarıyla yeni binamız programa alındı? diye konuştu

TEŞEKKÜR EDİYORUM

İnşaat çalışmaları 2010 yılında başladığını hatırlatan Vali Kolat, ?Ama bir talihsizlik yaşandı ve inşaat çalışmaları durdu. Eski firmayla sözleşmemizi feshettik. İhaleyi alan yeni firmayla gerekli çalışmalarımızı yaptık. Bu firmayla daha önceki firmayla yaptığımız sözleşmenin süresini baz alarak ihale ettik. Yani burada bir süre kaybı yaşanmadı. Eski firmayla devam etseydik yine bize bu tarihlerde teslim edecekti. İnşallah yeni binamızda pazartesi gününden itibaren hizmetlerimize başlayacağız. Buranın açılışıyla ilgili daha sonra bir program yapılacak. Ben bu vesileyle eski hizmet binamızda emeği geçen bütün çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Vefat edenleri rahmetle anıyorum. Yeni binamızda tüm kurumlarımızla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni Valilik Binasında da emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.? dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Kahvaltıda ayrıca Vali Yardımcısı Osman Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Nüfus Müdürü Berrin Cebeci, İl Defterdarı Veysi Şahin, Çevre Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek, İl Tapu Müdürü Süleyman Çelebi Höyüklü ve diğer yetkililer bulundu. Daha sonra Vali Ali Kolat, kahvaltı programına katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false