Anahtar Kelimeler: Valilik peşini bırakmıyor

Valilik peşini bırakmıyor!

Valilik peşini bırakmıyor!

Valilik peşini bırakmıyor!

Soruşturma açıldı

Kur´an dersinde uygunsuz biçimde oturan öğretmenin kendisiyle ilgili haberlere ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerine yönelik tepkisi ve öğrencileri suçlayan açıklamaları üzerine Valilik ayrı bir soruşturma açtı.

VALİLİK PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Kırıkkale Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi´ndeki bir sınıfta öğrenciler Kur´an-ı Kerim okurken öğretmen Hüseyin A.´nın sandalyede uygunsuz bir şekilde oturması ile ilgili görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Kırıkkale Valililiği soruşturma. Öğretmen emekliye sevk edilirken, Valilik gelen tepkiler ve bu tepkilerin devam etmesi üzerine olayla ilgili de arı bir soruşturma açtırdı. Valiliğin olayın peşini bırakmadığı gözleniyor. Bunun sebebinin ise o öğretmenin sosyal medyada görüntüsüyle ilgili paylaşımların altına yapmış olduğu yorumlar.

ÖĞRENCİLERİ SUÇLUYOR

Öğretmenin, o görüntüleri eleştiren ve tepki gösterenlere karşı tepki gösterdiği gözlenirken, öğrencileri de FETÖ´cü olmakla suçlamıştı. Ancak öğretmen ezan okunurken bile toplanan, besmele çekerken bile kendine çeki düzen veren bir toplumda Kur´an okunurken oturuş biçimine açıklık getirmiyor. İşte bu yüzden Valiliğin toplumun tepkisini göze alarak öğretmen hakkında ayrı bir soruşturma başlattığı ileri sürüldü.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli