Anahtar Kelimeler: Vali TANAP ziyareti

Vali´ye TANAP ziyareti

Vali´ye TANAP ziyareti

Vali´ye TANAP ziyareti

Bilgi verildi

Kısa adı TANAP olan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi kapsamında çalışmalar yürüten firma yetkilileri Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti. İl genelinde Sosyal ve Çevresel Hibe Bilgilendirme Toplantısı yapacaklarını ifade eden TANAP proje heyet başkanı Gizem Kunt, amaçlarının sürdürülebilir kalkınma sağlamak olduğunu ve yaşam kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Valilik Toplantı Salonundaki toplantıda Vali Haktankaçmaz´a heyet üyeleri tarafından Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi ve şehirde yapılacak Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları konularında bilgiler verildi. Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ile Azerbaycan Şah Deniz-2 sahasında çıkarılacak doğalgazın, Türkiye üzerinden Avrupa´ya ulaştırılması ve Türkiye iç pazarında kullanılmasının amaçlandığını söyleyen Kunt, TANAP projesinin inşaat aşamasında; yerel nüfus için sürdürülebilir kalkınma sağlamak ve yaşam kalitesinin gelişimine destek verme amacı güdüldüğünü ifade etti.

GEREKEN DESTEĞİ VERİRİZ

Bu kapsamda TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında Hibe Çağrısına çıkılacağının ifade eden Kunt, hibe içeriği, kuralları, başvuruların nasıl yapılacağı, uygun başvuru sahipleri, başvuru değerlendirme ve uygulama süreçleri hakkında potansiyel faydalanıcılara ve bölge halkına bilgi vermek amacıyla 6 Mart 2017 Pazartesi günü Kırıkkale´de ?Sosyal ve Çevresel Hibe Bilgilendirme Toplantısı? düzenleneceğini açıkladı. Vali Haktankaçmaz ise, ülkemiz için büyük bir öneme taşıyan TANAP kapsamında yapılacak çalışmalara gerekli katkı ve desteğin verileceğini ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli